Vegueria del Penedès

EL FUTUR DELS MITJANS PÚBLICS

Penedès TV anuncia que ja no emetrà la programació de Vendrell TV


Redacció Vilafranca del Penedès

16-01-2013 9:37

Així, a partir de dilluns, Penedès TV ja no emetrà la programació del Vendrell TV com feia des del març de 2012

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Penedès TV va fer públic ahir que aquesta setmana serà la última que emetrà la programació de Vendrell TV. Segons publica RTVilafranca, el ''Consorci Penedès TV compta amb les aportacions d’un soci únic, l'Ajuntament de Vilafranca del Penedès, que assumeix en solitari el cost d’emetre per la demarcació TDT que correspon a les comarques de l’Alt Penedès, el Baix Penedès i el Garraf''.

Així, a partir de dilluns, Penedès TV ja no emetrà la programació del Vendrell TV com feia des del març de 2012 després que el ministeri d'Indústria tanqués les emissions de la televisió vendrellenca. En aquest temps, no s'ha materialitzat l'entrada de l'Ajuntament del Vendrell al Consorci Penedès TV i tot i que les negociacions continuen per dur a terme la incorporació.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Més informació

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.