Vegueria del Penedès

Recepció a les Caves Freixenet al CE Noia


Redacció Sant Sadurní d'Anoia

14-04-2014 10:12

El flamant campió de la Copa de la CERS ha estat rebut aquesta setmana a les Caves Freixenet, principal patrocinador del club sadurninenc

Eix. Recepció a les caves Freixenet

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

El director de comunicació de Freixenet, Pere Bonet, ha rebut aquesta setmana al Club Esportiu Noia Freixenet, campió de la Copa de la CERS 2013/14. El Noia Freixenet va fer entrega al principal patrocinador del Club d'una samarreta del primer equip firmada pels campions.

Abans d'entrar a les caves, equip i junta van fer-se una fotografia amb Pere Bonet, la samarreta i el títol aconseguit. A dins les caves, es va visualitzar el vídeo de celebració realitzat per OkPatins.com.

Diumenge 6 d'abril el Noia Freixenet es va proclamar campió de la Copa de la CERS després de guanyar al Hockey Breganze per 4-3, amb el darrer gol als 37 segons del final del partit i després d'haver remuntat un 1-3 en contra. A les semifinals, el Noia Freixenet va eliminar al Forte a la tanda de penals, equip amfitrió i líder de la lliga italiana.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.