Vegueria del Penedès

ENTRE EL TANATORI I EL CEMENTIRI

Nou pas de vianants per creuar el Balcó de les Clotes


Redacció Vilafranca del Penedès

16-04-2014 15:47

L’actuació permetrà el creuament en un punt que la ciutadania utilitzava de manera irregular i que provocada la reposició de l’arbustiva que conforma la mitgera

Ajuntament de Vilafranca. Nou pas de vianants per creuar el Balcó de les Clotes

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

L’Ajuntament de Vilafranca del Penedès ha iniciat en els darrers dies les tasques d’adequació d’un pas de vianants que creuarà els carrers Balcó de les Clotes i Vial de les Clotes, a l’alçada del carrer Antoni Mestres Jané. Aquest nou pas facilitarà la comunicació amb el Tanatori i el Cementiri Municipal.

L’actuació, realitzada pels serveis municipals de l’Ajuntament de Vilafranca, permetrà el creuament en un punt que la ciutadania utilitzava de manera irregular i que provocada la reposició de l’arbustiva que conforma la mitgera.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.