Vegueria del Penedès

EIXAMPLE NORD

La CUP fa públic un vídeo explicatiu sobre l´Eixample Nord


CUP Vilanova Vilanova i la Geltrú

25-05-2014 19:12

"

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Es tracta d'un repàs als diversos arguments que ens han portat a aturar el macroprojecte, així com aquelles alternatives que proposem.

El vídeo publicat és un nou pas en la campanya divulgativa "No perdem el Nord!" que la CUP ha engegat per donar a conèixer tots els detalls relacionats amb l'Eixample Nord. Cal recordar que en la darrera reunió del Consorci de l'Eixample Nord la CUP, amb el seu vot en contra, va aturar la posada en marxa del macroprojecte que afectaria l'equivalent a un terç de l'actual Vilanova.

Per segur traçant les línies a seguir en la campanya per aturar aquest projecte, la CUP ha convocat una reunió sobre l'Eixample Nord el proper dimecres 28 de maig a les 19:30h a l'Ateneu Vilanoví.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.