Vegueria del Penedès

MAS SOLERS

Arrenca el festival Sons Solers amb Sanjosex, Roger Mas i Renaldo & Clara


Redacció Sant Pere de Ribes

29-07-2014 21:00

Divendres vinent, 8 d'agost, serà el torn de Mazoni, El Petit de Calç Eril i Pacosan

EIX. Roger Mas

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Aquest divendres arrenca a la finca Mas Solers de Sant Pere de Ribes el nou cicle de concerts Sons Solers, un festival que repartirà entre dos divendres grans propostes musicals.

Sanjosex, Roger Mas i Renaldo & Clara estrenen Sons Solers aquest divendres en una primera jornada de música a l'aire lliure en un emplaçament ideal. Divendres vinent, 8 d'agost, serà el torn de Mazoni, El Petit de Calç Eril i Pacosan.

Sanjosex escenificarà la seva tornada quatre anys després de l'àlbum 'Al marge d'un camí', i ho farà amb el nou disc 'Festival' amb la veu de Carles Sanjosé, la guitarra de Xarim Aresté, el baix de Miquel Sospedra, la bateria de Pep Mula i els teclats d'Eduard Font, i amb la col·laboració de Quimi Portet. Roger Mas farà un especial recorregut per les principals cançons de la seva àmplia discografia, així com per poemes d’altres autors, en un concert i format pensat especialment per aquesta programació. I el grup lleidatà Renaldo & Clara oferiran al públic les seves cançons a cau d’orella, un secret que poc a poc es va escampant, sense pressa però amb fermesa. Ja han tocat en festivals com el BAM, el Faraday o el Primavera Club, i ara encaren el repte del primer disc llarg: “Fruits del teu bosc” (2014).

Els preus són molt populars per apropar la finca a tots els veïns, de manera que costarà 15 euros per jornada. La gastronomia serà també una aposta del festival que tindrà com a màxima la popularitat dels preus de la mà del catering de la casa.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Més informació

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.