Vegueria del Penedès

CURS 2015-16

Comencen les obres d'ampliació de l'escola Sant Jordi a Vilanova


Redacció Vilanova i la Geltrú

27-11-2014 10:20

A l'estiu es realitzarà la part de les obres corresponent a l'interior de l'edifici

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Amb la signatura de l'acta de replanteig realitzada aquest dimarts han començat les obres d'ampliació de l'escola Sant Jordi. Unes obres que realitza la Generalitat de Catalunya i que suposen una inversió de quasi 1,6 milions d'euros a la ciutat.

Les obres s'executaran en dues fases. En primer terme s'intervindrà en el terreny adjacent al centre on s'hi ubicaran entre d'altres, el menjador la cuina i espais annexos, biblioteca, lavabos i aules, així com una zona de pati. L'espai alliberat en l'edifici actual es destinarà a sala de psicomotricitat-desdoblaments, aula complementària i sala de reunions. En la segona fase, les obres es realitzaran a l'interior de l'escola i es duran a terme durant l'estiu per tal de no interferir en el funcionament habitual del centre.

L'ampliació i obres a l'Escola Sant Jordi ha de permetre acollir l'alumnat actual de l'Escola Pasífae amb les garanties i les condicions òptimes. Com que la voluntat és que l'escola continuï essent de dues línies, una part de l'edifici annex acollirà l'Escola Oficial d'Idiomes del Garraf, amb seu a Vilanova i la Geltrú.

El projecte que es durà a terme ha incorporat les consideracions realitzades per la Comissió de seguiment i que contribueixen a la millora funcional i organitzativa del centre. A aquesta comissió formada pel Departament d'Ensenyament de la Generalitat, les regidories d'Urbanisme i Educació de l'Ajuntament de VNG; els equips directius i ampes de les escoles Pasífae i Sant Jordi, s'hi ha afegit també la direcció de la llar d'infants municipal l'Escateret, per la proximitat amb les obres i les afectacions que aquestes puguin tenir per a les famílies i treballadores de l'equipament municipal. 

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Més informació

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.