Vegueria del Penedès

DEL 3 AL 5 DE JULIOL

The War on drugs, nova confirmació del Vida Festival


Redacció Vilanova i la Geltrú

22-12-2014 19:01

L'Uncut i Mondo Sonoro han nombrat el seu tercer àlbum, Lost in the dream, disc de l'any

EIX. The War on drugs

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Després de guanyar-se un nom dins l'escena independent amb els seus dos primers treballs, amb el seu tercer àlbum, Lost In The Dream (Secretly Canadian, 2014), han depurat la seva proposta i han facturat un disc rodó que ha provocat que la premsa internacional s'agenolli als seus peus. Publicacions tan reputades com l'Uncut o la Mondo Sonoro, l'han nombrat disc de l'any, i ha estat Top 2 a la MOJO i Top 3 a Pitchfork i NME.

The War on Drugs neix el 2005 a Philadelphia de la unió dels talents de l'Adam Granduciel i en Kurt Vile. Posteriorment, els seus camins es separaríen, però l'Adam continuà amb el projecte, donant-li un tó més obscur que en els seus inicis. Amb una mescla de sons ambientals, guitarres, caixes de ritmes, saxos i uns sintetitzadors que sonen inequivocament als clàssics de l'Amèrica del Nord dels 80 --es poden apreciar clarament les influències de Bob Dylan, Bruce Springsteen o Tom Petty entre d'altres-- han aconseguit teixir un só sorprenenment fresc i molt personal. 

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Més informació

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.