Vegueria del Penedès

CONVIVÈNCIA CIUTADANA

Celebrem que s'hagin tapiat els baixos del bloc del Carrer Montsià


AV Tancat III El Vendrell

23-02-2016 20:27

Tapiat dels baixos del Carrer Montsià 11. Eix

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Des de l’Associació de Veïns del Tancat III estem satisfets amb la feina de l’Ajuntament ja que s’han tapiat els baixos del C/Montsià 19-21. D’altra banda, hem de destacar que aquesta és una de les primeres accions que s’han de desenvolupar per a restablir la bona convivència al barri. 

D’entrada, cal recordar que aquest edifici havia sigut, els anys 2013 i 2014, un dels punts de distribució de droga més grans del barri i havia ocasionat greus problemes de convivència: amenaces a veïns, agressions a cossos de seguretat, ocupacions incíviques de pisos. Afortunadament, tot va acabar amb una macro operació policial a finals de 2014 que va posar fi al negoci tot enviant el màxim responsable a la presó. Així, en aquesta segona fase, s’ha tancat (gairebé totalment) la possibilitat de què aquestes vivendes tornessin a ser ocupades.

Aquest és un tema que ens preocupava molt als veïns i veïnes del Tancat ja s’ha havia detectat la presència de “pseudo-màfies” que estaven intentant tornar a llogar els pisos d’aquest bloc i encara que cal destacar que continuem tenint vivendes ocupades al barri, l’ajuntament ens a dit que esta treballant en elles per tal de trobar una solució. També, seguim tenint molts problemes amb els blocs no totalment finalitzats per plagues de rates ( tot i que els tècnics estan treballant al C/Montsià 11) i estructures insostenibles.

En definitiva, des de  l’Associació de Veïns Tancat III, tot i que seguirem treballant com sempre, celebrem que l’Ajuntament va pel bon camí però encara queda molta feina per fer i necessitem solucions estructurals com ara la Taula per la Vivenda.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.