Vegueria del Penedès

CTT VILANOVA

1a fase open Catalunya


Redacció Vilanova i la Geltrú

26-09-2016 17:28

Marc Cervelló no. 3 benjamí de Catalunya. CTT Vilanova

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

S’ha disputat aquest cap de setmana la 1a fase de l’open Catalunya. Es tracta de la competició individual que organitza la federació catalana, constant de 3 fases i repartint als jugadors per nivell a partir del seu rànking.

Molts jugadors del Vilanova hi ha participat en totes les categories. En absolut Felix Avila arribava a vuitens de final del nivell C, es quedaven a la fase de grup Conde i Sallant al nivell B i C respectivament.

En categories d’edats han destacat Biel Garrote arribant a vuitens de l’infantil A i Marc Cervelló de l’aleví A. Albert Carmona perdia a fase de grups de l’infantil A, com Arnau Mestres en infantil B i Noel Torres i Toni Saez al C.

En juvenil Edgar Mataró perdia als quarts del B i Cereto aconseguia ascendir al B al arribar a semifinals del B. Marsal, Carbonell també entraven al quadre i perdien a vuitens.

1 d’Octubre comencen les lligues i el promeses

La propera setmana comencen les lligues d’equips amb 3 equips dels vilanovins en joc i amb el repte d’un triple ascens.

El primer equip intentarà l’ascens a segona estatal per recuperar la categoria perduda sobre la base de l’equip amb Felix Avila i Francesc Conde que es troben en un bon estat de forma i repartint-se la tercera plaça de l’equip entre Rafa Monzó, Jordi Cepero i el retornat Albert Soler al club.

El Vilanova B també intentarà recuperar l’equip a 1a provincial i per això es reforça amb Salva Milà, acompanyat per un Edgar Mataró en creixement, Ezequiel Batalla més els joves jugadors del Vilanova i l’aportació de jugadors veterans.

El Vilanova C a provincial segona B, intentarà també l’ascens desprès de cuallar una bona temporada el curs passat a la categoria i ple de jugadors en formació i millorant ràpid.

El dissabte 1 d’Octubre 16 jugadors del planter disputaran també la primera fase del promeses individuals, de les 7 de que consta, amb moltes opcions de situar a jugadors vilanovins en els primers nivells, entre els millors jugadors de la província.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.