Vegueria del Penedès

FOTOGRAFIA I PATRIMONI

Alumnes de l'institut Mallafrè, guardonats al concurs Experiència Fotogràfica Internacional dels Monuments


Redacció Vilanova i la Geltrú

30-09-2016 11:03

Elisa Domínguez Ferrer ha estat una de les 10 guanyadores i Aldo Fourie, un dels alumnes finalistes

Alumnes de l'institut Mallafrè, guardonats al concurs Experiència Fotogràfica Internacional dels Monuments. Institut Mallafrè

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Dos alumnes de 2n de batxillerat de l'institut Dolors Mallafrè han estat guardonats en el concurs "L'Experiència Fotogràfica Internacional dels Monuments", que organitza el departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya. L'EFIM és un concurs de fotografia i patrimoni adreçat als joves, que té per objectiu apropar-los al patrimoni monumental, per tal que el coneguin, el valorin i el gaudeixin (concurs de caràcter nacional i internacional)

Entre 220 fotografies presentades per joves de Catalunya, el nostre institut ha recollit 2 premis i un diploma, en reconeixement a la tasca docent en favor del Patrimoni. Concretament, Elisa Domínguez Ferrer ha estat una de les 10 guanyadores i Aldo Fourie, un dels alumnes finalistes. Va recollir el diploma Carmen Lara, professora del centre i impulsora de la participació d'enguany. 

A banda del seu diploma corresponent, podran gaudir d’una estança de 4 dies a la Vall de Boí participant d’activitats de paisatge i natura, i una màsterclass  amb experts en fotografia i Instagram. 

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.