Vegueria del Penedès

XIC LEVARE

El Centre Parroquial de Ribes crea un nou cor infantil


Redacció Sant Pere de Ribes

05-10-2017 9:37

La directora de Xic Levare és Meritxell Tarragó, que actualment ja dirigeix la coral mixta Levare i el cor femení Talcomsona, entre d'altres projectes musicals

El Centre Parroquial de Ribes crea un nou cor infantil. EIX

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

El Centre Parroquial de Ribes ha creat un nou cor infantil. A partir del 9 d'octubre, els projectes de música coral del Centre Parroquial s'obriran també als més petits. El nou cor infantil Xic Levare, per a nens i nenes de 6 a 10 anys, assajarà al Centre cada dilluns de 17:15h a 18h.

La directora de Xic Levare és Meritxell Tarragó, que actualment ja dirigeix la coral mixta Levare i el cor femení Talcomsona, entre d'altres projectes musicals. El cor infantil participarà enguany al tradicional concert de Nadal que organitza el centre a l'església parroquial, juntament amb les dues corals més veteranes. L'objectiu del cor de cara als nens, segons la seva directora, "és passar-ho bé, treballar en equip i aprendre cantant". Les tres primeres sessions es poden provar sense compromís.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.