Vegueria del Penedès

VENTCAT

La forta ventada fa caure l'històric pi del carrer del Pi de Ribes


Redacció Sant Pere de Ribes

27-12-2017 15:59

El pi singular que sobresortia d'entre les cases donava nom a aquest emblemàtic indret de Ribes

La forta ventada fa caure l'històric pi del carrer del Pi de Ribes. Daniel Fernández Cara

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

La forta ventada ha fet caure l'històric pi del carrer del Pi de Ribes. El singular pi que sobresortia d'entre les cases donava nom a aquest emblemàtic indret de Ribes, dins del pati de la casa de Can Peret Boter.

El vent ha trencat el seu peculiar tronc, de forma inclinada i sinuosa. El peculiar torçament del tronc el convertia en un pi amb identitat pròpia, molt peculiar i sorprenent. El suportava una espectacular crossa de ferro, que ajudava a subjectar-lo. A principis del 2008 l'arbre va perdre dues grans branques per esqueixament, una de les quals va quedar sobre de la teulada d'una casa veïna. D'ençà d'aquest fet rep una actuació gairebé anual de buidatge i reducció de pes. 

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Més informació

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.