Vegueria del Penedès

PLAÇA DE LES CASERNES

Una conductora queda atrapada entre el cotxe i la barrera d'un pàrquing a Vilanova


Redacció Vilanova i la Geltrú

21-03-2018 11:49

Segons l'atestat, l'accident es va produir quan la dona va treure mig cos per accedir a la màquina expenedora i el cotxe es va desfrenar

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Una conductora va resultar ferida lleu dijous passat a Vilanova en quedar atrapada entre el cotxe i la barrera d'un pàrquing. Els fets van tenir lloc a les 16.45 hores, quan el vigilant de l'aparcament de la plaça de les Casernes va sol·licitar la presència policial i mèdica a les instal·lacions, després que una dona de 59 anys quedés atrapada entre el seu vehicle i la barrera, en anar a treure el tiquet d'entrada a l'aparcament.

Segons l'atestat, l'accident es va produir quan la dona va treure mig cos per accedir a la màquina expenedora dels tiquets, moment en el qual el cotxe es va desfrenar i la va deixar atrapada a l'altura del coll. Els serveis mèdics la van traslladar a l'Hospital de Sant Camil on les seves lesions van ser diagnosticades com a lleus.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.