Vegueria del Penedès

INDEPENDÈNCIA

Milers de persones protesten a Barcelona per demanar a Alemanya que no entreguin Puigdemont a la justícia espanyola


ACN Barcelona

25-03-2018 18:34

La manifestació ha començat a Canaletes, ha avançat cap a la seu de la Comissió Europea de Barcelona, al passeig de Gràcia, i té previst acabar davant el consolat alemany

Pla general de la capçalera de la manifestació contra la detenció de Carles Puigdemont, el 25 de març de 2018. ACN

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Milers de persones protesten aquest diumenge a la tarda pel centre de Barcelona per demanar a Alemanya i a Europa que no entreguin Carles Puigdemont a la justícia espanyola. La protesta, que també reclama la llibertat dels presos polítics, ha arrencat poc abans de les cinc de la tarda a Canaletes, ha avançat cap a la seu de la Comissió Europea de Barcelona, al passeig de Gràcia, i té previst acabat al consolat alemany, situat a les Torres Mapfre. Els manifestants fan crides a la vaga general, coregen lemes com "Puigdemont el nostre president" o "Aquesta Europa és una vergonya" i molts d'ells llueixen fotografies de l'expresident. La protesta està encapçalada per una pancarta on s'hi pot llegir "Llibertat presos polítics".

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.