Vegueria del Penedès

CINEMA D'AUTOR

Sitges, Vilafranca i Igualada projectaran les millors pel·lícules del D'A Film Festival Barcelona


ACN Sitges

04-05-2018 20:54

Entre d'altres es podran veure 'A ciambra', de Jonas Carpignano, 'El león duerme esta noche' del director japonès Nobuhiro Suwa i 'Dhogs', del gallec Andrés Goteira

D'A Film Festival Barcelona. ACN

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Un total de nou localitats catalanes acolliran una selecció de les millors pel·lícules del festival D'A Film Festival Barcelona. Les cintes viatjaran en el Tour D'A 2018 que visitarà les ciutats de Vilafranca, Vic, Berga, El Prat de Llobregat, Figueres, Igualada, Sitges, Sabadell i Manresa. Entre les pel·lícules que es projectaran destaquen 'A ciambra', de Jonas Carpignano, premiada amb David di Donatello a la millor direcció i muntatge i guanyadora del premi al millor actor al Festival de Cine Europeu de Sevilla. Un altre dels títols és 'El león duerme esta noche', del director japonès Nobuhiro Suwa; o 'Dhogs', del gallec Andrés Goteira, una rara avis emmarcada dins el cinema de gènere que ha guanyat tretze premis Mestre Mateo de l'Academia Galega do Audiovisual. Posteriorment el certamen també s'estendrà a les ciutats de Còrdova, Gijón, Madrid, Palència, Pontevedra, Sant Sebastià, València i Vigo.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.