Vegueria del Penedès

UN ANY DE L'1-O

MosSOS convoca una manifestació el dissabte a les sis de la tarda per demanar "dignitat i seguretat per a tots"


ACN Barcelona

03-10-2018 16:45

El director general de la Policia, Andreu Joan Martínez, rep aquesta tarda els sindicats dels Mossos després de les crítiques a l'operatiu de l'1-O

Tensió a les portes del Parlament entre els Mossos i alguns manifestants, empentant les tanques de protecció per accedir a l'edifici. ACN

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

El moviment MosS.O.S. ha convocat una manifestació el dissabte 6 d'octubre a les 18h a la plaça Universitat de Barcelona per demanar "dignitat i seguretat per a tots". Aquesta decisió s'ha pres després d'una reunió entre membres d'aquest moviment, que aplega més d'una quarta part dels Mossos d'Esquadra en un grup de Telegram, i representants sindicals adherits a les reivindicacions des del seu inici. Han participat a la reunió els sindicats CAT, SAP, SEIME, USPAC, SME, SPC i CSIF. El director general de la Policia, Andreu Joan Martínez, rep aquesta tarda els sindicats dels Mossos per tractar l'operatiu de l'1-O amb l'objectiu d'oferir la "màxima transparència".

Els sindicats de Mossos han criticat falta de previsió i han alertat que agents de seguretat ciutadana van haver de fer tasques d'ordre públic sense el material ni la formació.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.