Vegueria del Penedès

COL·LECTOR D'AIGÜES

Reobren el carrer de les Balears de Vilanova amb un paviment provisional per tapar l'esvoranc


Redacció Vilanova i la Geltrú

25-08-2019 21:22

El carrer estava tallat des del dia 8 d'agost a causa d'un esvoranc a la calçada, provocat pel col·lector d'aigües pluvials i residuals

Reobren el carrer de les Balears de Vilanova amb un paviment provisional per tapar l'esvoranc. EIX

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Dilluns al matí es tornarà a obrir al trànsit el carrer de les Balears, després que el dia 8 d'agost s'hagués de tallar a la circulació, a causa de l'aparició imprevista d'un esvoranc a la calçada. (vegeu noticia)

Un cop la Companyia d'Aigües de VNG ha reparat el col·lector d'aigües pluvials i residuals, causant de l'esvoranc, s'ha decidit tornar a obrir el carrer al trànsit de vehicles amb un paviment provisional de formigó, a l'espera que properament es puguin fer els treballs d'asfaltat definitiu.

Una mesura que s'ha pres amb l'objectiu de restablir el més aviat possible la circulació en aquest sector de baix a mar, que inclou la línia 1 del bus urbà. Les parades que tornaran a funcionar a partir de dilluns són la del carrer Balears amb la plaça de la Marina, i la del carrer de Martí Torrents.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Més informació

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.