Vegueria del Penedès

FESTIVALS D'ESTIU

El Vida Festival treballa "en la planificació i organització" del certamen "amb total normalitat"


ACN Vilanova i la Geltrú

11-03-2020 16:46

Posposada la quarta Festa de Presentació del Vida programada per dijous

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

El Vida Festival treballa "en la planificació i organització" del certamen "amb total normalitat". En un comunicat, el certamen ha anunciat que seguint les noves mesures anunciades pel Departament de Salut pel coronavirus ha decidit posposar la quarta festa de presentació del Vida programada per aquest dijous a l'Antiga Fàbrica Damm. Afegeix que el públic podrà gaudir dels concert d'Egyptian Blue i Pacosan aquest estiu al Vida. S'ha assenyalat que els festivals de mitjà i gran format representats per l'Associació de Festivals de Música (FMA) "estan treballant segons el previst". Segons el comunicat, els sectors dels festivals es mantindran atents a les recomanacions i mesures que puguin prendre les autoritats competents.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Més informació

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.