Vegueria del Penedès

QUEIXES VEÏNALS

La FEGP se suma a la convocatòria feta pels sindicats UGT i CCOO per donar suport a Componentes Vilanova


Redacció Vilanova i la Geltrú

18-12-2020 14:13

Des de la patronal s’aposta per impulsar l'activitat econòmica a la comarca, fortament penalitzada per les darreres crisis econòmiques

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

La FEGP es suma a la convocatòria feta pels sindicats UGT i CCOO per donar suport a Componentes Vilanova i reivindicar el futur de la fàbrica. La Federació Empresarial del Garn Penedès participarà activament a la jornada reivindicativa convocada pels treballadors de l'empresa aquest diumenge. Des de la patronal s’aposta per "impulsar l'activitat econòmica a la comarca, fortament penalitzada per les darreres crisis econòmiques, a través de l’atracció de noves inversions al territori, però també preservant les activitats i empreses ja existents".

Des de la FEGP, "les estratègies de futur han de permetre un equilibri ponderat entre activitat, paisatge i residència i un model territorial sostenible i respectuós amb el medi ambient". 

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Més informació

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.