Autors locals

El Col·lectiu Mir Geribert prepara una nova edició de la mostra d'autors penedesencs a Vilafranca

Actualment el col·lectiu està treballant per l’edició d’un llibre conjunt amb textos on s’hi reflecteixi o s’identifiqui el Penedès

El Col·lectiu Mir Geribert prepara una nova edició de la mostra d'autors penedesencs a Vilafranca. Col·lectiu Mir Geribert

El Col·lectiu Mir Geribert prepara una nova edició de la mostra d'autors penedesencs a Vilafranca. Col·lectiu Mir Geribert

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

El Col·lectiu Mir Geribert ha iniciat l’any 2023 amb una trobada a  L'Agrícol, Centre Artístic Penedès, de Vilafranca. A la reunió, han sorgit propostes d’activitats literàries penedesenques i han començat a configurar una nova Mostra d'escriptors penedesencs per al 2024 i s’ha valorat la possibilitat que Vilafranca en sigui la seu.

La reunió va ser molt productiva i es van perfilar propostes sobre conèixer i compartir experiències dels membres del col·lectiu, debat sobre el fet d’escriure, sobre la difusió de la literatura del Penedès i dels escriptors penedesencs, la presència a les llibreries i a les biblioteques.

Un altre punt tractat va ser buscar un paraigua institucional que aculli el col·lectiu per ampliar les possibilitats de programació d’activitats, perquè el Col·lectiu Mir Geribert no té l’objectiu de convertir-se en una entitat.

Actualment el col·lectiu està treballant per l’edició d’un llibre conjunt amb textos on s’hi reflecteixi o s’identifiqui el Penedès.

El col·lectiu Mir Geribert està format per escriptors de l’àmbit penedesenc per a promocionar la literatura del Penedès. El Penedès és el nexe que uneix i identifica el col.lectiu, com també  l’amor per la literatura i qualsevol expressió artística. La cultura i el territori és un element imprescindible a la vida de les persones i per això el col.lectiu té l’objectiu d’impulsar iniciatives per donar a conèixer la gran producció literària que hi ha a les comarques del Penedès

Al  passat novembre a Vilanova, el Col.lectiu Mir Geribert va organitzar la Primera mostra del llibre penedesenc, on hi van participar més de 35 escriptors de les quatre comarques i la participació de llibreries, editorials i entitats.

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors per defensar un periodisme més independent, lliure i plural.

Subscriu-te ara!


Articles d'opinió


Últims llibres recomanats

SUBSCRIU-TE

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 1€ setmanal sense permanència. El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.

Subscriu-te ara! Al periodisme local