SITGES

El segon volum del llibre “Retrats i entorns de Sitges” del fotògraf Joan Iriarte es presenta el proper 9 de febrer

Joan Iriarte al racó de la calma de Sitges. fdg/c. castro

Joan Iriarte al racó de la calma de Sitges. fdg/c. castro

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

Com a la primera part d’aquest projecte, Retrats i entorns de Sitges II, ha estat fruit d’un llarg treball del fotògraf Joan Iriarte que ha tingut com a resultat un llibre amb 128 fotografies amb blanc i negre de personatges i grups significatius, anònims i genèrics de la vila, els quals són definits a través dels textos d’Isabel Coll que acompanyen cadascun dels apartats que formen part de la publicació.

En aquest segon volum, Iriarte comença a mostrar la seva mirada cap al futur, a través de la joventut, la qual està destinada a protagonitzar i a seguir construint la identitat de la vila. L’objectiu del fotògraf amb aquest projecte és retratar la gent, segons l’artista, un dels patrimonis més importants de Sitges i la veritable ànima del poble, ja que els sitgetans que apareixen en els dos volums són una representació dels ciutadans que construeixen des de les seves vessants humanes, socials i professionals, la identitat sitgetana com un aspecte singular dins d’una col·lectivitat àmplia.

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors per defensar un periodisme més independent, lliure i plural.

Subscriu-te ara!


Articles d'opinió


Últims llibres recomanats

SUBSCRIU-TE

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 1€ setmanal sense permanència. El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.

Subscriu-te ara! Al periodisme local