SANT PERE DE RIBES

Es reparteixen punts de llibre amb informació per als joves

VD 24-02-2008 17:45 Lectures 505

Arxivat a:

En total al nostre municipi s’estan repartint 4.500 punts de llibre mitjançant uns expositors que s’han ubicat als tres Instituts d’Ensenyament Secundari, a les biblioteques i a les dependències municipals que es troben a la Masia de Can Puig. A més, també són lliurats per la dinamitzadora juvenil del Punt d'Informació i Dinamització als Centres d'Ensenyament Secundari (PIDCES) durant les visites setmanals que realitza als IES a l’hora de l’esbarjo, a la vegada que s’aprofita per explicar les seves utilitats i continguts. De la mateixa manera, també s’està mirant de col·locar alguns expositors a les seus de les principals entitats del municipi.

Segons la regidora de Joventut, Bàrbara Scuderi, “l'interès per fer arribar la informació al màxim de joves del municipi és dins dels objectius de poder implicar a tots els agents socials en la tasca per a aproximar a la joventut a totes les activitats i serveis que s'ofereixen, tant des de l'ajuntament com des d'altres administracions”. Per aquest motiu, s'ha adreçat la informació a Instituts i Entitats amb seu social dins del municipi, per tal de que es pugui garantir el màxim la difusió.

Aquesta és una iniciativa del Servei Comarcal de Joventut, emmarcada en el Pla Comarcal de Joventut, que compta amb la col·laboració de tots els ajuntament del Garraf i que ha estat subvencionada per la Secretaria de Joventut de la Generalitat.


Castells

Temporada castellera: Tarragona no és el final

Sixte Moral

Al llarg d'aquesta temporada que ja estem acabant ja s'intuïa que la Vella de Valls havia assolit un moment dolç, extraordinari que ha coincidit amb una certa "crisi" dels verds vilafranquins que havien estat en els darrers anys els dominadors absoluts de les construccions castelleres

ENQUESTA WEB

Davant de l'augment del risc de rebrot i dels positius, el Govern admet que treballen en noves restriccions que podrien passar per un confinament de cap de setmana o un confinament domiciliari durant 15 dies

Creus que és necessari un nou confinament domiciliari per controlar la pandèmia?


No