SANT PERE DE RIBES

Bulma aposta pel micromecenatge per enregistrar el nou disc

Amb aquesta iniciativa, els músics de Sant Pere de Ribes, Sitges i Vilanova volen seguir expandint el pop costumista i melancòlic que els ha permès fer una petita gira pel territori català, les Illes Balears

Redacció 09-11-2011 13:06 Lectures 1346

Arxivat a:

VD. Bulma

VD. Bulma

A través de Verkami, els quatre components de Bulma ofereixen als mecenes del seu nou disc contrapartides exclusives: l’aparició del nom al fulletó del disc o els concerts privats són algunes de les possibilitats.

Un pas endavant

Des de l’aparició del primer EP, Cada segon (2009), els integrants de la banda s’han dedicat a crear un nou repertori: noves cançons i nous arranjaments amb el contrastat compositor i músic Esteve Molero que s’ha encarregat de la direcció musical del grup, amb un objectiu molt clar, confegir el primer disc de llarga durada. Per fer-ho, però, volen comptar amb la participació dels seguidors, un puntal que els ha acompanyat durant més de quatre anys, tant als escenaris com als concursos en què han participat.

“Tenim moltes ganes de compartir la nostra música amb els seguidors”, apunten els músics, que tenen el full de ruta marcat: “El nostre objectiu és enregistrar, mesclar i masteritzar el nou disc en un estudi professional entre finals de 2011 i inicis de 2012, i produir-ne mil còpies.”

El valor afegit de les aportacions

Bulma no és el primer grup que decideix provar sort amb el micromecenatge, que darrerament està convertint-se en una de les opcions de finançament més esteses entre els grups novells. “Es pot considerar la donació que puguin fer els amics, seguidors i mecenes com una compra del disc prèvia a l’enregistrament”, apunten. I asseguren que l’objectiu d’aquest finançament serà cobrir la gravació de les cançons en un estudi professional, la mescla i la masterització del disc, la producció de 1.000 exemplars, el disseny i el material promocional.

Amb aquesta iniciativa, els músics de Sant Pere de Ribes, Sitges i Vilanova volen seguir expandint el pop costumista i melancòlic que els ha permès fer una petita gira pel territori català, les Illes Balears, ser un dels divuit grups finalistes del concurs de maquetes Sona 9 i guanyar el Concurs de Sintonies de la Fira de Música de Vila-seca.


Castells

Temporada castellera: Tarragona no és el final

Sixte Moral

Al llarg d'aquesta temporada que ja estem acabant ja s'intuïa que la Vella de Valls havia assolit un moment dolç, extraordinari que ha coincidit amb una certa "crisi" dels verds vilafranquins que havien estat en els darrers anys els dominadors absoluts de les construccions castelleres

ENQUESTA WEB

El Penedès i Garraf en ple arriba a la segona fase del desconfinament. A les portes de l'estiu i amb un futur incert, segurament ja heu començat a fer plans per a les vostres vacances

Heu començat a fer plans per aquest estiu?


No