Conte va, va de contes

Vilanova organitza un concurs de contes per fomentar la literatura infantil

El divendres 15 de març acaba el termini per presentar obres al concurs que organitza l'Associació pel Foment de la Literatura Infantil Judit Sendra Garcia

El divendres 15 de març, acaba el termini perquè els alumnes de 3r, 4t, 5è i 6è de Primàries de les escoles de Vilanova i la Geltrú entreguin als mestres els seus contes de temàtica lliure per concursar en la 1a edició de Conte va! Va de contes, organitzat per l'Associació pel Foment de la Literatura Infantil Judit Sendra Garcia.

Un cop acabat el termini, les escoles són les encarregades de fer arribar tots els contes presentats al Centre de Recursos Pedagògics del Garraf fins al 22 de març.

El veredicte del premi es farà públic el dissabte 11 de maig dins del marc de la fira Conte va! Va de contes, que es farà a Vilanova.

D'aquesta manera, es vol recordar la mestra de l'escola Bolerany Judit Sendra Garcia, gran amant dels contes, que havia sabut atreure els infants a la literatura infantil amb els contes que inventava ella mateixa i també amb la narració dels contes clàssics. Justament, la biblioteca de l'escola Bolerany serà batejada per Sant Jordi amb el seu nom Judit Sendra.

Per a més informació sobre les bases del concurs: contevavadecontes@gmail.com i també al blog.

Pots rebre al teu correu electrònic tots els articles d'opinió amb el nostre butlletí diari de titulars o amb el nostre butlletí setmanal. Inscriu-t'hi de manera gratuïta ara!Articles d'opinió


Últims llibres recomanats

SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!