Conte va, va de contes

Vilanova organitza un concurs de contes per fomentar la literatura infantil

El divendres 15 de març acaba el termini per presentar obres al concurs que organitza l'Associació pel Foment de la Literatura Infantil Judit Sendra Garcia

Redacció Vilanova i la Geltrú 12-03-2013 18:13 Lectures 1920

El divendres 15 de març, acaba el termini perquè els alumnes de 3r, 4t, 5è i 6è de Primàries de les escoles de Vilanova i la Geltrú entreguin als mestres els seus contes de temàtica lliure per concursar en la 1a edició de Conte va! Va de contes, organitzat per l'Associació pel Foment de la Literatura Infantil Judit Sendra Garcia.

Un cop acabat el termini, les escoles són les encarregades de fer arribar tots els contes presentats al Centre de Recursos Pedagògics del Garraf fins al 22 de març.

El veredicte del premi es farà públic el dissabte 11 de maig dins del marc de la fira Conte va! Va de contes, que es farà a Vilanova.

D'aquesta manera, es vol recordar la mestra de l'escola Bolerany Judit Sendra Garcia, gran amant dels contes, que havia sabut atreure els infants a la literatura infantil amb els contes que inventava ella mateixa i també amb la narració dels contes clàssics. Justament, la biblioteca de l'escola Bolerany serà batejada per Sant Jordi amb el seu nom Judit Sendra.

Per a més informació sobre les bases del concurs: contevavadecontes@gmail.com i també al blog.

T'ha interessat aquest contingut?

Subscriu-te al butlletí d'Eix Diari i rebràs la informació més destacada al teu correu electrònic

Mitjançant l'enviament del meu email confirmo que he llegit i accepto la política de privacitat.


Homenatge

Medalla de la ciutat a Pere Tàpias

Jordi Medina Alsina

Aquest dissabte 27 de maig a les 7 del vespre a l'Auditori Eduard Toldrà de Vilanova i la Geltrú farem l'entrega de la medalla de la ciutat a títol pòstum al gran conegut Pere Tàpias

ENQUESTA WEB

El Parlament ha iniciat el tràmit per portar a la Mesa del Congrés dels Diputats la despenalització de l'eutanàsia i l'ajuda al suïcidi.

Ets partidari de la despenalització de l'eutanàsia?


No