Xarxes socials

Núria Escalona presenta a Sitges 'DIGITALK: Del màrqueting directe a la comunicació 2.0'

La Biblioteca Popular Roig i Raventós va acollir la presentació del llibre de Núria Escalona, amb una conversa amb el professor de comunicació, Xavier Duran.

Eix. Xavier Duran i Núria Escalona

Eix. Xavier Duran i Núria Escalona

Vivim en una nova era de la comunicació? Aquesta va ser una de les preguntes que va respondre la sitgetana Núria Escalona, autora del llibre '#DIGITALK: Del màrqueting directe a la comunicació 2.0' (Editorial UOC, 2013), presentat dissabte al vespre a la Biblioteca Roig i Raventós.

El llibre va ser presentat per Xavier Duran, professor de Comunicació a la Universitat que, precissament va ser professor seu a la Universitat, i que va recordar d'entrada que aquesta publicació és un dels llibres de referencia en les seves classes i fonamental per entendre la nova situació del món de la comunicació i les xarxes socials.

A través d'una conversa, on va haver un torn de paraules entre els assistents, Xavier Duran i Núria Escalona van recordar que estem vivint una nova era de la comunicació, on una notícia arriba a tot el món en questió de segons, i en els que hi ha un coneixement molt gran, a través de diferents espais i xarxes socials. Altres termes dels que es van parlar van ser el present i futur del Facebook, l'accés a la informació digital per part dels nens i nenes, i altres temàtiques.

L'autora va parlar dels termes que surten explicats en el llibre ‘netiqueta', ‘prosumers' i molts d'altres, i el del mateix títol del llibre: #DigiTalk, que es proposa englobar un context comunicatiu de converses permanents.

Núria, publicista especialitzada en comunicació pública, va explicar que el llibre va nèixer a partir d'una tesina universitaria, i la necessitat que hi hagués en català una publicació que recollís aquesta temática.

Pots rebre al teu correu electrònic tots els articles d'opinió amb el nostre butlletí diari de titulars o amb el nostre butlletí setmanal. Inscriu-t'hi de manera gratuïta ara!Articles d'opinió


Últims llibres recomanats

SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!