Xarxes socials

Núria Escalona presenta a Sitges 'DIGITALK: Del màrqueting directe a la comunicació 2.0'

La Biblioteca Popular Roig i Raventós va acollir la presentació del llibre de Núria Escalona, amb una conversa amb el professor de comunicació, Xavier Duran.

Redacció Sitges 23-03-2014 19:51 Lectures 4252

Arxivat a:

Eix. Xavier Duran i Núria Escalona

Eix. Xavier Duran i Núria Escalona

Vivim en una nova era de la comunicació? Aquesta va ser una de les preguntes que va respondre la sitgetana Núria Escalona, autora del llibre '#DIGITALK: Del màrqueting directe a la comunicació 2.0' (Editorial UOC, 2013), presentat dissabte al vespre a la Biblioteca Roig i Raventós.

El llibre va ser presentat per Xavier Duran, professor de Comunicació a la Universitat que, precissament va ser professor seu a la Universitat, i que va recordar d'entrada que aquesta publicació és un dels llibres de referencia en les seves classes i fonamental per entendre la nova situació del món de la comunicació i les xarxes socials.

A través d'una conversa, on va haver un torn de paraules entre els assistents, Xavier Duran i Núria Escalona van recordar que estem vivint una nova era de la comunicació, on una notícia arriba a tot el món en questió de segons, i en els que hi ha un coneixement molt gran, a través de diferents espais i xarxes socials. Altres termes dels que es van parlar van ser el present i futur del Facebook, l'accés a la informació digital per part dels nens i nenes, i altres temàtiques.

L'autora va parlar dels termes que surten explicats en el llibre ‘netiqueta', ‘prosumers' i molts d'altres, i el del mateix títol del llibre: #DigiTalk, que es proposa englobar un context comunicatiu de converses permanents.

Núria, publicista especialitzada en comunicació pública, va explicar que el llibre va nèixer a partir d'una tesina universitaria, i la necessitat que hi hagués en català una publicació que recollís aquesta temática.


Castells

Temporada castellera: Tarragona no és el final

Sixte Moral

Al llarg d'aquesta temporada que ja estem acabant ja s'intuïa que la Vella de Valls havia assolit un moment dolç, extraordinari que ha coincidit amb una certa "crisi" dels verds vilafranquins que havien estat en els darrers anys els dominadors absoluts de les construccions castelleres

ENQUESTA WEB

Davant de l'augment del risc de rebrot i dels positius, el Govern admet que treballen en noves restriccions que podrien passar per un confinament de cap de setmana o un confinament domiciliari durant 15 dies

Creus que és necessari un nou confinament domiciliari per controlar la pandèmia?


No