Xarxes socials

Núria Escalona presenta a Sitges 'DIGITALK: Del màrqueting directe a la comunicació 2.0'

La Biblioteca Popular Roig i Raventós va acollir la presentació del llibre de Núria Escalona, amb una conversa amb el professor de comunicació, Xavier Duran.

Redacció Sitges 23-03-2014 19:51 Lectures 3377

Arxivat a:

Eix. Xavier Duran i Núria Escalona

Eix. Xavier Duran i Núria Escalona

Vivim en una nova era de la comunicació? Aquesta va ser una de les preguntes que va respondre la sitgetana Núria Escalona, autora del llibre '#DIGITALK: Del màrqueting directe a la comunicació 2.0' (Editorial UOC, 2013), presentat dissabte al vespre a la Biblioteca Roig i Raventós.

El llibre va ser presentat per Xavier Duran, professor de Comunicació a la Universitat que, precissament va ser professor seu a la Universitat, i que va recordar d'entrada que aquesta publicació és un dels llibres de referencia en les seves classes i fonamental per entendre la nova situació del món de la comunicació i les xarxes socials.

A través d'una conversa, on va haver un torn de paraules entre els assistents, Xavier Duran i Núria Escalona van recordar que estem vivint una nova era de la comunicació, on una notícia arriba a tot el món en questió de segons, i en els que hi ha un coneixement molt gran, a través de diferents espais i xarxes socials. Altres termes dels que es van parlar van ser el present i futur del Facebook, l'accés a la informació digital per part dels nens i nenes, i altres temàtiques.

L'autora va parlar dels termes que surten explicats en el llibre ‘netiqueta', ‘prosumers' i molts d'altres, i el del mateix títol del llibre: #DigiTalk, que es proposa englobar un context comunicatiu de converses permanents.

Núria, publicista especialitzada en comunicació pública, va explicar que el llibre va nèixer a partir d'una tesina universitaria, i la necessitat que hi hagués en català una publicació que recollís aquesta temática.


"Fer l'indiano" o com fer una recreació històrica acrítica i comercial

Fran Moreno i Irene Estevez

Seria molt interessant, de cara a edicions futures, que unes jornades com aquestes incorporessin un bon cicle de conferències, però entre mojitos, vermuts i música cubana creiem que s'ha perdut aquesta gran oportunitat en aquesta edició

ENQUESTA WEB

L'Audiència de Barcelona acaba de denegar a un home l'adopció dels fills de la seva parella nascuts per gestació subrogada. El tribunal recorda que el procediment és il·legal al país. La gestació per subrogació o per substitució, la maternitat subrogada o els ventres de lloguer són un dels temes que més divideixen la societat.

Creus que s'hauria de legalitzar la gestació subrogada al nostre país?


No