V Premis de l'Associació Podcast

Dóna'm la veu, una entitat vilanovina, premi al millor podcast d'Actualitat i Política

El caràcter diferencial de Dóna’m la veu és generar un debat independent, on els membres no estan vinculats a cap grup d’interès

Redacció Vilanova i la Geltrú 28-10-2014 10:20 Lectures 33457
EIX. Dóna’m la veu, una entitat vilanovina, premi al millor podcast d’Actualitat i Política

EIX. Dóna’m la veu, una entitat vilanovina, premi al millor podcast d’Actualitat i Política

El passat dissabte 25 de novembre, el programa Dóna’m la Veu, realitzat a Vilanova i la Geltrú, va rebre el premi al millor podcast d’Actualitat i Política, durant l’entrega dels V Premis de l’Associació Podcast en el marc de Jornades de Podcasting 2014 a Barcelona.

Aquests premis, escollits pels oients de podcast i membres de l’Associació, representen un reconeixement a la trajectòria del programa, que ja havia rebut el mateix premi l’any 2010.

Dóna’m la veu és una entitat vilanovina sense ànim de lucre que des del 2008 produeix dos programes de debat setmanals, un en castellà amb temes d’àmbit estatal, i un altre en català on es tracten qüestions catalanes i locals, tractant temes internacionals en ambdós programes.

El caràcter diferencial de Dóna’m la veu és generar un debat independent, on els membres no estan vinculats a cap grup d’interès, que tracta temes d’actualitat i política sense biaix editorial. A més, com a part de la seva missió, fa arribar qüestions catalanes a la resta de l’Estat sense manipulacions.

El debat català té una sorprenent acollida fora del territori, ajudant a que desenes d’oients no catalans, interessats pel que passa al nostre país, hagin aprés la llengua catalana per a seguir el programa cada setmana.

Dóna’m la veu té una audiència mitjana de 4000 oients per programa a través d’internet i ha arribat a acords amb diverses ràdios locals per a la seva emissió per FM. El programa es manté exclusivament amb les donacions dels oients.

L’Asociación Podcast és una entitat estatal sense ànim de lucre amb l’objectiu de difondre, promoure i promocionar el podcasting com a mitjà de comunicació emergent. Anualment convoca els Premis de l’Associació, que enguany han arribat a la seva cinquena edició.

El podcasting és un mecanisme de ràdio difusió per internet que permet escoltar els programes tant en directe com en diferit de forma molt senzilla, des d’una web o App a un smartphone, tauleta o ordinador.


GUIA IL·LUSTRADA DE L'HAVANA XICA

Sitges, només sol i calitges?

Bienve Moya

Vull advertir una vegada més que aquests articles quinzenals no són treballs de divulgació històrica sinó que tenen una deliberada vocació literària. Pretenen sobretot despertar la curiositat i excitar, si és possible, la imaginació sobre allò que va ser un dia, i el caliu què en queda de la foguera que havia estat

ENQUESTA WEB

Amb la mirada posada al 9 de maig, data en què decau l'estat d'alarma, el Govern preveu l'escenari que es pugui aixecar el toc de queda nocturn si les dades actuals es consoliden

El 9 de maig s'aixeca l'estat d'alarma. Creus que és necessari mantenir el toc de queda?


No