Inscripcions

S'obre el VIII Concurs de Cartells per a la Festa Major del Vendrell 2015

El tema del cartell és lliure, amb l’única obligatorietat que hi consti el text “SANTA ANNA 2015 – FESTA MAJOR – EL VENDRELL – 25, 26, 27 I 28 DE JULIOL”

Redacció El Vendrell 24-02-2015 21:44 Lectures 867

Arxivat a:

Fins al 10 d’abril es pot participar en el VIII Concurs de cartells per a la Festa Major del Vendrell 2015. Qualsevol persona que tingui més de 16 anys, de manera individual o col·lectiva, pot presentar una única obra original i inèdita. Com a novetat d’enguany, les obres s’han de lliurar telemàticament a través d’un formulari al web municipal http://www.elvendrell.net/component/chronoforms/?chronoform=inscrip-concartells.

El tema del cartell és lliure, amb l’única obligatorietat que hi consti el text “SANTA ANNA 2015 – FESTA MAJOR – EL VENDRELL – 25, 26, 27 I 28 DE JULIOL”. A més, s’ha de destacar “SANTA ANNA 2015” i “FESTA MAJOR” ha d’anar en un format més petit. Al cartell també hi ha de figurar la imatge corporativa de l’Ajuntament del Vendrell que es pot trobar al web municipal http://www.elvendrell.net/festa-major-cid-414.

El Jurat, com l’any anterior, comptarà amb el vot popular a través de les xarxes socials i també gràcies a les butlletes repartides per diferents establiments de la vila. El premi està dotat amb 300 euros (dels quals cal deduir les retencions establertes per la Llei i el Reglament de la renda de les persones físiques, art. 52, que especifica que són del 18% de l’import). El veredicte del guanyador es farà públic durant la celebració de la Fira d’Entitats del Vendrell.


Castells

Temporada castellera: Tarragona no és el final

Sixte Moral

Al llarg d'aquesta temporada que ja estem acabant ja s'intuïa que la Vella de Valls havia assolit un moment dolç, extraordinari que ha coincidit amb una certa "crisi" dels verds vilafranquins que havien estat en els darrers anys els dominadors absoluts de les construccions castelleres

ENQUESTA WEB

Davant de l'augment del risc de rebrot i dels positius, el Govern admet que treballen en noves restriccions que podrien passar per un confinament de cap de setmana o un confinament domiciliari durant 15 dies

Creus que és necessari un nou confinament domiciliari per controlar la pandèmia?


No