Ràdio escolar

Ràdio Ràpia celebra les noces d'argent

L’emissora escolar Ràdio Ràpia, impulsada des de l’escola Sant Domènec, compleix 25 anys aquest mes

Ajt S.M. i els Monjos. L’emissora escolar Ràdio Ràpia, impulsada des de l’escola Sant Domènec, compleix 25 anys

Ajt S.M. i els Monjos. L’emissora escolar Ràdio Ràpia, impulsada des de l’escola Sant Domènec, compleix 25 anys

L’emissora escolar Ràdio Ràpia, impulsada des de l’escola Sant Domènec, compleix 25 anys aquest mes i per celebrar-ho alumnes i professors han preparat una jornada de commemoració que tindrà lloc aquest dissabte dia 18 d’abril.

Els actes començaran a dos quarts d’onze del matí amb la visita lliure a les exposicions i a les onze tindrà lloc l’acte de commemoració, al gimnàs de l’escola. Seguidament es projectarà un audiovisual commemoratiu de les noces d’argent de la Ràdio i els assistents podran gaudir d’un espectacle anomenat Ràdio Europa, a càrrec de Rah-mon Ramon, a la pista.

Ràdio “Ràpia” és una emissora escolar que emet des de l’any 1990 amb la participació dels alumnes que preparen els seus programes per ser emesos després a través de les ones o internet. La seva creació va suposar una experiència innovadora de l’aplicació dels mitjans de comunicació a la marxa d’un centre escolar.

Al llarg de la seva dilatada vida, ha obtingut diversos premis que han posat de manifest la qualitat d’aquesta experiència. Els darrers han estat el premi del Consell Audiovisual de Catalunya en l’apartat de professorat, "El CAC a l'escola" (2006); o els primers Premis de la Mostra de Produccions Audiovisuals Escolars en l'apartat de ràdio els anys 2007 i 2009.

L’emissora escolar es pot sintonitzar, des de l’any 1990, al 88.6 de la FM o bé seguir els seu programes a través del web de l’escola sant Domènec.

Pots rebre al teu correu electrònic tots els articles d'opinió amb el nostre butlletí diari de titulars o amb el nostre butlletí setmanal. Inscriu-t'hi de manera gratuïta ara!Articles d'opinió


Últims llibres recomanats

SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!