Ràdio escolar

Ràdio Ràpia celebra les noces d'argent

L’emissora escolar Ràdio Ràpia, impulsada des de l’escola Sant Domènec, compleix 25 anys aquest mes

Redacció Santa Margarida i els Monjos 13-04-2015 14:23 Lectures 781
Ajt S.M. i els Monjos. L’emissora escolar Ràdio Ràpia, impulsada des de l’escola Sant Domènec, compleix 25 anys

Ajt S.M. i els Monjos. L’emissora escolar Ràdio Ràpia, impulsada des de l’escola Sant Domènec, compleix 25 anys

L’emissora escolar Ràdio Ràpia, impulsada des de l’escola Sant Domènec, compleix 25 anys aquest mes i per celebrar-ho alumnes i professors han preparat una jornada de commemoració que tindrà lloc aquest dissabte dia 18 d’abril.

Els actes començaran a dos quarts d’onze del matí amb la visita lliure a les exposicions i a les onze tindrà lloc l’acte de commemoració, al gimnàs de l’escola. Seguidament es projectarà un audiovisual commemoratiu de les noces d’argent de la Ràdio i els assistents podran gaudir d’un espectacle anomenat Ràdio Europa, a càrrec de Rah-mon Ramon, a la pista.

Ràdio “Ràpia” és una emissora escolar que emet des de l’any 1990 amb la participació dels alumnes que preparen els seus programes per ser emesos després a través de les ones o internet. La seva creació va suposar una experiència innovadora de l’aplicació dels mitjans de comunicació a la marxa d’un centre escolar.

Al llarg de la seva dilatada vida, ha obtingut diversos premis que han posat de manifest la qualitat d’aquesta experiència. Els darrers han estat el premi del Consell Audiovisual de Catalunya en l’apartat de professorat, "El CAC a l'escola" (2006); o els primers Premis de la Mostra de Produccions Audiovisuals Escolars en l'apartat de ràdio els anys 2007 i 2009.

L’emissora escolar es pot sintonitzar, des de l’any 1990, al 88.6 de la FM o bé seguir els seu programes a través del web de l’escola sant Domènec.

T'ha interessat aquest contingut?

Subscriu-te al butlletí d'Eix Diari i rebràs la informació més destacada al teu correu electrònic

Mitjançant l'enviament del meu email confirmo que he llegit i accepto la política de privacitat.


Literatura

El motel del voyeur

Frederic Llopart

El protagonista sens dubte del llibre de Talese és Gerald Foos que durant molts anys va espiar les intimitats dels clients del seu motel

ENQUESTA WEB

El Parlament ha iniciat el tràmit per portar a la Mesa del Congrés dels Diputats la despenalització de l'eutanàsia i l'ajuda al suïcidi.

Ets partidari de la despenalització de l'eutanàsia?


No