Dia Internacional dels Museus

Portes obertes, concert i cinema per a celebrar el Dia dels Museus

Diumenge 17 de maig es podrà accedir gratuïtament al Palau de Maricel, Museu de Maricel, Cau Ferrat i Fundació Stämpfli

Redacció Sitges 12-05-2015 19:27 Lectures 1420

Museus de Sitges ha dissenyat un programa d’activitats específic per a celebrar el Dia Internacional dels Museus durant el proper cap de setmana. Aquesta commemoració, que se celebra des de l’any 1977 cada 18 de maig, pretén apropar el patrimoni cultural de cada indret a la societat. Museus de Sitges –com tantes altres institucions– ha avançat la commemoració al cap de setmana per fer-la més partícip i accessible.

El Cau Ferrat, el Museu de Maricel, la Fundació Stämpfli i el Palau de Maricel tindran accés obert i gratuït el proper diumenge. En els tres primers casos, serà de 10 a 19 hores, mentre que al palau serà de 10 a 14h, ja que a les 18h s’ha programat un concert de la coral Sitges Canta (també d’entrada gratuïta). Aquest grup funciona sense ànim de lucre i participa de forma regular en les activitats programades per Museus de Sitges.

Un dia abans, dissabte 16, el Museu de Maricel acollirà a les 19h, la presentació de Muntant el Cau. Es tracta d’un documental elaborat per Ferran Vilanova i Vicenç Morando, que descriu tot el procés de retorn i col·locació de les obres al Cau Ferrat, un cop finalitzades les obres de remodelació.

Els actes de celebració del Dia Internacional dels Museus finalitzaran dijous 21 de maig a les 20.30h al Casino Prado, amb la projecció de National Gallery, una pel·lícula – documental, de Frederick Wiseman, que transporta a l’interior de la National Gallery de Londres.


Castells

Temporada castellera: Tarragona no és el final

Sixte Moral

Al llarg d'aquesta temporada que ja estem acabant ja s'intuïa que la Vella de Valls havia assolit un moment dolç, extraordinari que ha coincidit amb una certa "crisi" dels verds vilafranquins que havien estat en els darrers anys els dominadors absoluts de les construccions castelleres

ENQUESTA WEB

La comarca del Garraf està registrant en els darrers dies un repunt dels casos de coronavirus entre la població i la Generalitat ha suspès els ingressos, les visites i les sortides de les residències de gent gran de Sitges

Creus que la població s'ha relaxat i no compleix amb les mesures de prevenció de contagis?


No