Amor i droga

El dissenyador vilanoví David Ricart Andreu, premi Laus de Bronze

Va ser l'autor del cartell del Carnaval de Vilanova i la Geltrú 2015 i del Tingladu, entre d'altres grafismes

El dissenyador vilanoví David Ricart Andreu, premi Laus de Bronze. EIX

El dissenyador vilanoví David Ricart Andreu, premi Laus de Bronze. EIX

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

El dissenyador vilanoví David Ricart Andreu, autor del cartell del Carnaval de Vilanova i la Geltrú 2015 i el Tingladu, entre d'altres, ha obtingut un premi LAUS de Bronze per la seva obra “Amor i droga”. Ricart, de 25 anys, va començar la seva formació com a dissenyador a l'Escola d'Art i Disseny de Vilanova i la Geltrú (EMAiD).

Pel que fa el projecte premiat, es tracta d'una peça editorial titulada “Amor i droga” i és un autèntic tribut a Pepe Sales (Barcelona, 1954 – Vallclara, 1994), poeta, compositor i pintor català que va tenir una vida troncada a causa de les drogues i l'homosexualitat en la Barcelona transitiva al post franquisme. La peça és una recopilació d'alguns dels seus poemes interpretats a través de la tècnica del collage. L'objectiu de Ricart era encarnar l'artista en el total de la peça, composició, impressió, atmosfera, tipografia, to. Per generar aquest llibret/diari personal i amb caràcter que torna a donar veu a una icona de la Barcelona més underground dels 80.

Actualment Ricart està treballant en un projecte de disseny crític anomenat “Societat Post Masturbatòria” reconegut per BAU (Universitat de Disseny de Barcelona) amb matrícula honorífica. La seva intenció és exposar-lo a LaSala (Centre d'Art Contemporani) així poder compartir amb la ciutat el seu punt de vista més transgressor en relació a les funcions i metodologies del disseny envers la societat.

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors per defensar un periodisme més independent, lliure i plural.

Subscriu-te ara!


Articles d'opinió


Últims llibres recomanats

SUBSCRIU-TE

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 1€ setmanal sense permanència. El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.

Subscriu-te ara! Al periodisme local