Amor i droga

El dissenyador vilanoví David Ricart Andreu, premi Laus de Bronze

Va ser l'autor del cartell del Carnaval de Vilanova i la Geltrú 2015 i del Tingladu, entre d'altres grafismes

El dissenyador vilanoví David Ricart Andreu, premi Laus de Bronze. EIX

El dissenyador vilanoví David Ricart Andreu, premi Laus de Bronze. EIX

El dissenyador vilanoví David Ricart Andreu, autor del cartell del Carnaval de Vilanova i la Geltrú 2015 i el Tingladu, entre d'altres, ha obtingut un premi LAUS de Bronze per la seva obra “Amor i droga”. Ricart, de 25 anys, va començar la seva formació com a dissenyador a l'Escola d'Art i Disseny de Vilanova i la Geltrú (EMAiD).

Pel que fa el projecte premiat, es tracta d'una peça editorial titulada “Amor i droga” i és un autèntic tribut a Pepe Sales (Barcelona, 1954 – Vallclara, 1994), poeta, compositor i pintor català que va tenir una vida troncada a causa de les drogues i l'homosexualitat en la Barcelona transitiva al post franquisme. La peça és una recopilació d'alguns dels seus poemes interpretats a través de la tècnica del collage. L'objectiu de Ricart era encarnar l'artista en el total de la peça, composició, impressió, atmosfera, tipografia, to. Per generar aquest llibret/diari personal i amb caràcter que torna a donar veu a una icona de la Barcelona més underground dels 80.

Actualment Ricart està treballant en un projecte de disseny crític anomenat “Societat Post Masturbatòria” reconegut per BAU (Universitat de Disseny de Barcelona) amb matrícula honorífica. La seva intenció és exposar-lo a LaSala (Centre d'Art Contemporani) així poder compartir amb la ciutat el seu punt de vista més transgressor en relació a les funcions i metodologies del disseny envers la societat.

Pots rebre al teu correu electrònic tots els articles d'opinió amb el nostre butlletí diari de titulars o amb el nostre butlletí setmanal. Inscriu-t'hi de manera gratuïta ara!Articles d'opinió


Últims llibres recomanats

També et pot interessar

SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!