Estiu 2015

El Sitgestiu Cultural tanca el juliol amb més de 1.800 assistents

Les visites al Palau de Maricel i els concerts són les activitats més sol·licitades

Redacció Sitges 05-08-2015 1:07 Lectures 1082

El Sitgestiu Cultural ha obert la seva edició del 2015 amb una assistència superior a les 1.800 persones. Durant el mes de juliol, els visitants han gaudit d’un ampli ventall d’activitats que van des de les visites guiades al Palau de Maricel fins als concerts d’òpera o de jazz al Museu de Maricel. Precisament, aquestes dues activitats han estat les més sol·licitades amb 704 i 1.093 persones, respectivament.

"Enguany hem volgut centrar la programació del Sitgestiu Cultural en el Museu de Maricel i el Cau Ferrat, després de la seva reforma, i amb l'objectiu principal d'ensenyar els seus interiors i col·leccions al públic dels diferents actes i posar-los en valor també com a espais difusors d'activitats culturals. I estem molt satisfets dels resultats inicials", afirma Vinyet Panyella, directora de Museus de Sitges.

Pel que fa als tallers familiars i les visites a la parròquia, aquestes dues activitats han atret més de 30 persones. Les activitats del Sitgestiu Cultural estan orientades a diverses franges d’edat i, any rere any, contribueixen a reforçar l’excel·lent oferta cultural de l’estiu a Sitges.

Fins al mes de setembre, els assistents a les activitats del Sitgestiu Cultural no només gaudiran de grans espectacles de jazz, òpera, concerts de guitarra o piano, sinó que també podran visitar espais emblemàtics com el Museu de Maricel o el Cau Ferrat, recentment remodelats.


Castells

Temporada castellera: Tarragona no és el final

Sixte Moral

Al llarg d'aquesta temporada que ja estem acabant ja s'intuïa que la Vella de Valls havia assolit un moment dolç, extraordinari que ha coincidit amb una certa "crisi" dels verds vilafranquins que havien estat en els darrers anys els dominadors absoluts de les construccions castelleres

ENQUESTA WEB

Entitats ecologistes i animalistes demanen a les administracions públiques que es limiti l'ús de la pirotècnia per l'afectació a la salut de persones i animals per contaminació acústica i també per contaminació de l'aire.

Creus que s'hauria de limitar l'ús de la pirotècnia?


No