Manto Negre

Marta Trillas guanya el Premi de novel.la curta Celler de Lletres

Divendres es va donar a conèixer el veredicte del jurat i se li va lliurar a la guanyadora un lot de productes de Sant Sadurní

Redacció Sant Sadurní d'Anoia 12-10-2015 10:05 Lectures 1596
Marta Trillas guanya el Premi de novel.la curta Celler de Lletres. Ajt Sant Sadurní d'Anoia

Marta Trillas guanya el Premi de novel.la curta Celler de Lletres. Ajt Sant Sadurní d'Anoia

La barcelonina Marta Trillas s'ha endut amb "Manto Negre" la primera edició del Premi de novel.la curta Celler de Lletres, certamen organitzat per la regidoria de Cultura i la Biblioteca Municipal. Aquest divendres es va donar a conèixer a la sala d'adults de la biblioteca el veredicte del jurat i se li va lliurar a la guanyadora un lot de productes de Sant Sadurní. Trillas, llicenciada en dret i que ja ha publicat anteriorment dos llibres, s'emportarà també 25 exemplars i la publicació de la seva obra per part de l'Editorial Meteora.

L'acte va comptar amb la presència de Jordi Fernando, en representació de l'editorial; Sílvia Romero, del Club Celler de Lletres i membre del jurat, a més de Montse Medall, regidora de Cultura; i Josep Carbó, de caves Blancher, patrocinador del cicle Biblioteques amb DO que s'està celebrant aquests dies. Abans de conèixer l'obra guanyadora, es van llegir diversos fragments dels sis originals que s'han presentat en aquesta edició.

Des de l'organització es va valorar molt positivament la qualitat dels treballs, així com la varietat de gèneres i la diversitat creativa i d'enfocaments de les obres, sempre amb el món vitivinícola com a nucli temàtic. Aquest Premi de novel.la curta Celler de Lletres té l'objectiu de incentivar i fomentar la creació literària al voltant del del vi i el cava. Montse Medall, per la seva banda, va asseverar que el certamen tindrà continuïtat en els propers anys.


Castells

Temporada castellera: Tarragona no és el final

Sixte Moral

Al llarg d'aquesta temporada que ja estem acabant ja s'intuïa que la Vella de Valls havia assolit un moment dolç, extraordinari que ha coincidit amb una certa "crisi" dels verds vilafranquins que havien estat en els darrers anys els dominadors absoluts de les construccions castelleres

ENQUESTA WEB

El PSOE (122) guanya les eleccions i suma amb Cs (57) o amb Podem (42) i independentistes

ELECCIONS GENERALS. Després dels resultats del 28-A, quin pacte de govern prefereixes al Congrés?

PSOE + Podem + independentistes
PSOE + Ciutadans