Consell de l'Audiovisual de Catalunya

La periodista Núria Araüna, premiada pel CAC pel seu anàlisi de la feminitat als vídeos musicals

Pel seu treball 'Figuraciones de la feminidad y marcos de relaciones sexoafectivas en los vídeos musicales independientes producidos en España'

Núria Araüna. EIX

Núria Araüna. EIX

El Consell de l'Audiovisual de Catalunya (CAC) ha premiat la periodista del Garraf Núria Araüna i Baró pel seu treball "Figuraciones de la feminidad y marcos de relaciones sexoafectivas en los vídeos musicales independientes producidos en España". D'acord amb les bases del XXVII Premis CAC, el jurat va atorgar el segon premi, dotat amb 2.000 euros, a Núria Araüna, doctora en Comunicació a la Universitat Rovira i Virgili.

El primer premi dels XXVII Premis CAC per a la investigació sobre comunicació audiovisual, dotat amb 5.000 euros, ha estat per a Isabel Villanueva Benito per un treball sobre com impulsar l'òpera mitjançat internet. El treball s'anomena "La mediatización audiovisual de la ópera como proceso de abertura a nuevos públicos en el siglo XXI". L'estudi analitza com, amb l'arribada de l'era digital, les institucions operístiques reformulen les seves relacions amb els mitjans de comunicació, tant des del punt de vista divulgatiu com educatiu i que per aconseguir el seu objectiu utilitzen estratègies de comunicació a gran escala mitjançant els mitjans digitals.

El jurat dels premis CAC a la investigació sobre comunicació audiovisual va fallar el seu veredicte el 23 de setembre i el 30 d’octubre es va publicar en el Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya. El jurat està format per Salvador Alsius, com a president, i pels vocals Joan Botella, Arantxa Capdevila, Jordi Berrio, Josep Maria Català i Matilde Obradors. El CAC farà properament un acte públic de lliurament dels premis. Els dos treballs estan disponibles al web del CAC.

 

Pots rebre al teu correu electrònic tots els articles d'opinió amb el nostre butlletí diari de titulars o amb el nostre butlletí setmanal. Inscriu-t'hi de manera gratuïta ara!Articles d'opinió


Últims llibres recomanats

També et pot interessar

SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!