Carnaval 2016

Marga Domingo guanya el concurs fotogràfic d'EIX CARNAVAL

Les imatges de Núria Blanes, Xavier Prat i Hupala reben un accèssit en el concurs d'Instagram del carnaval del Penedès

Redacció Vilanova i la Geltrú 10-03-2016 20:01 Lectures 5293
Imatge guanyadora del concurs fotogràfic Eix Carnaval 2016. Marga Domingo

Imatge guanyadora del concurs fotogràfic Eix Carnaval 2016. Marga Domingo

Marga Domingo ha guanyat el concurs fotogràfic d'EIX CARNAVAL, en el qual han participat un total de 177 fotografies a través de la plataforma Instagram. El jurat ha valorat la qualitat de la imatge i l'originalitat del moment que capta, enmarcat en els actes del Carnaval de Sitges. El premi per a la guanyadora del concurs és una tablet (Tablet Qoo q-pad amb Dual Core Cortex A9 1,6 GHz, 9,7 pulsades, 1 GB DDR3, 8 GB, Android 4.1.) i una ampliació de la foto, gràcies al patrocini de Centre Fuji Vilanova.

El jurat d'aquesta quarta edició del concurs fotogràfic ha concedit tres accèssits a les fotografies de Núria Blanes, Xavier Prat i Hupala, que també rebran una ampliació de la fotografia 30x40.

Els premis es lliuraran aquest dissabte a les 12 del migdia al Vil.la Museu Pau Casals del Vendrell, coincidint amb l'entrega dels Carnestoltes Digitals.


Castells

Temporada castellera: Tarragona no és el final

Sixte Moral

Al llarg d'aquesta temporada que ja estem acabant ja s'intuïa que la Vella de Valls havia assolit un moment dolç, extraordinari que ha coincidit amb una certa "crisi" dels verds vilafranquins que havien estat en els darrers anys els dominadors absoluts de les construccions castelleres

ENQUESTA WEB

Entitats ecologistes i animalistes demanen a les administracions públiques que es limiti l'ús de la pirotècnia per l'afectació a la salut de persones i animals per contaminació acústica i també per contaminació de l'aire.

Creus que s'hauria de limitar l'ús de la pirotècnia?


No