RAL·LI SEGURA VIUDAS

Ferran Grau guanya el IV Ral·li Segura Viudas de Fotografia de Natura

Els primers premis de les categories Fauna, Paisatge i Flora han estat per Esteve Garriga, Eloi Omella i Rafa Torralbo, respectivament

Ferran Grau guanya el IV Ral·li Segura Viudas de Fotografia de Natura. Ferran Grau

Ferran Grau guanya el IV Ral·li Segura Viudas de Fotografia de Natura. Ferran Grau

El jurat del IV Ral·li Segura Viudas de Fotografia de Natura fa públic el veredicte d'aquest esdeveniment fotogràfic.

Després de diverses jornades de deliberació s'ha reconegut amb el Gran Premi Segura Viudas de fotografia de natura a la fotografia d'un abellerol volant arran de la vinya del fotògraf Ferran Grau.

Els primers premis de les categories Fauna, Paisatge i Flora han estat per n'Esteve Garriga, Eloi Omella i Rafa Torralbo respectivament. Els finalistes d'aquestes mateixes categories han estat Joan Carrasco, Joan de la Malla i Oscar Buhigas.

A la categoria especial, desvetllada per sorpresa mitja hora abans de l'inici del ral·li i dedicada enguany a la pluja, el jurat a reconegut amb el primer premi a Oscar Buhigas i Ignasi Pellisa com a finalista.

El premi especial Mirada al conjunt de cinc fotografies que millor reflecteixin la mirada personal d'un autor sobre l'entorn natural de l'Heretat Segura Viudas ha estat per a Susana Cobos.

Entre les més de 15.000 fotografies realitzades el jurat ha seleccionat les 50 que millor representen l'objectiu d'aquest esdeveniment: apropar la riquesa natural i paisatgística que es pot trobar un dia qualsevol de primavera a l'Heretat Segura Viudas. Aquesta selecció està disponible al compte de flickr de la marca.
 

Pots rebre al teu correu electrònic tots els articles d'opinió amb el nostre butlletí diari de titulars o amb el nostre butlletí setmanal. Inscriu-t'hi de manera gratuïta ara!Articles d'opinió


Últims llibres recomanats

SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!