Festa Major 2016

Es presenta la recuperació del gegant de cal Fiol a l'Arboç

El conseller Jané presideix la presentació, coincidint amb la festa major del municipi

Redacció L'Arboç 27-08-2016 18:37 Lectures 4653
El conseller Jané presideix la presentació de la recuperació del gegant de cal Fiol a l'Arboç. Generalitat de Catalunya

El conseller Jané presideix la presentació de la recuperació del gegant de cal Fiol a l'Arboç. Generalitat de Catalunya

El conseller d’Interior, Jordi Jané, acompanyat de l’alcalde de l’Arboç, Joan Sans,  ha presidit aquest matí l’acte de presentació de la recuperació del gegant de cal Fiol, en el marc de la Festa Major del municipi.
                      
El conseller ha destacat que “des del Govern de Catalunya volem posar en valor la grandesa de la vila de l’Arboç en saber recuperar les seves tradicions”.

L’acte coincideix amb el fet que enguany la Colla de Gegants i Nans de l’Arboç celebra els 200 anys de l’adquisició dels gegants de cal Fiol. L’any 2003 es va recuperar la geganta.

A la presentació d’avui també hi ha assistit el director general del 112 Catalunya, Federic Adan.

En el marc de la Festa Major de l’Arboç, el conseller Jané també va assistir dijous a la inauguració de l’exposició dels dos timbals bicentenaris restaurats de l’època de la Guerra del Francès, i ahir divendres a la inauguració de totes les exposicions.


Castells

Temporada castellera: Tarragona no és el final

Sixte Moral

Al llarg d'aquesta temporada que ja estem acabant ja s'intuïa que la Vella de Valls havia assolit un moment dolç, extraordinari que ha coincidit amb una certa "crisi" dels verds vilafranquins que havien estat en els darrers anys els dominadors absoluts de les construccions castelleres

ENQUESTA WEB

Davant de l'augment del risc de rebrot i dels positius, el Govern admet que treballen en noves restriccions que podrien passar per un confinament de cap de setmana o un confinament domiciliari durant 15 dies

Creus que és necessari un nou confinament domiciliari per controlar la pandèmia?


No