Progrmació estable

L'Ajuntament d’Olèrdola vol programar espectacles professionals després de l'èxit de Quim Masferrer

La regidora de cultura, Arantxa Torres, anuncia que el govern vol repartir la programació entre els nuclis del municipi

Redacció Olèrdola 09-11-2016 9:29 Lectures 1411
Èxit de l’obra de Quim Masferrer anima a Olèrdola . Ajuntament d'Olèrdola

Èxit de l’obra de Quim Masferrer anima a Olèrdola . Ajuntament d'Olèrdola

Diumenge el Local Nou de Moja es va omplir per a seguir la representació del monòleg “Temps”, de Quim Masferrer. Les 400 entrades posades a la venda es van exhaurir i el públic va poder gaudir d’un espectacle professional de qualitat que allà on va triomfa. A Olèrdola , arribava de la mà de l’Ajuntament, que havia establert un acord satisfactori amb la productora, Teatre de Guerrilla, sobre les condicions de la representació. La regidora de cultura, Arantxa Torres, es mostrava satisfeta per l’èxit assolit i indicava que es va saber trobar la manera per a fer possible que al municipi es pogués oferir un muntatge d’aquest nivell. Després d’aquest èxit, l’Ajuntament es planteja programar de manera periòdica espectacles professionals.

Arantxa Torres precisava aquesta voluntat i afegia que la intenció de l’Ajuntament és “poder oferir un espectacle professional cada trimestre, programant-los de manera rotativa entre el diferents nuclis del municipi.”

Aquesta decidia aposta per la programació d’espectacles professionals a Olèrdola se sumaria a les iniciatives promogudes per l’Ajuntament d’Olèrdola en suport al teatre. Per aquest compromís amb el teatre fet a casa nostra, l’Ajuntament ha estat distingit  aquest any per la Federació de Grups Amateurs de Teatre de Catalunya amb el premi “Arlequí”, en reconeixement al seu continuat suport a la Roda de Teatre de l’Alt Penedès. Amb el recolzament de l’Ajuntament i sota l’impuls del Club de Lectura també s’organitzen sortides periòdiques des d’Olèrdola per anar a veure teatre a Barcelona.

Castells

Temporada castellera: Tarragona no és el final

Sixte Moral

Al llarg d'aquesta temporada que ja estem acabant ja s'intuïa que la Vella de Valls havia assolit un moment dolç, extraordinari que ha coincidit amb una certa "crisi" dels verds vilafranquins que havien estat en els darrers anys els dominadors absoluts de les construccions castelleres

ENQUESTA WEB

El Penedès i Garraf en ple arriba a la segona fase del desconfinament. A les portes de l'estiu i amb un futur incert, segurament ja heu començat a fer plans per a les vostres vacances

Heu començat a fer plans per aquest estiu?


No