Nadal 2017

El Pessebre Vivent Parlat de Sant Pere de Ribes es trasllada enguany al Mas d'en Giralt

Amb activitat com a granja i allotjament rural, el Mas d'en Giralt se situa al nord del municipi a tocar dels termes d'Olivella i Canyelles

Redacció Sant Pere de Ribes 23-11-2016 9:55 Lectures 3634

El Mas d'en Giralt, un complex de tres masies del segle XVIII acollirà el Pessebre Vivent Parlat de Sant Pere de Ribes 2016. Amb activitat com a granja i allotjament rural, el Mas d'en Giralt se situa al nord del municipi a tocar dels termes d'Olivella i Canyelles en una zona de gran encant i paisatges pintorescos. Serà la primera vegada que el pessebre s'acosta cap aquella zona. Les representacions previstes són com cada any els dies 25, 26 , 27 i 28 de desembre a partir de les 18 hores, en sessions cada 30 minuts aproximadament.


Un pessebre vivent únic

Organitzat per l'entitat Els Xulius - Centre Social Ribetà, el pessebre vivent parlat de Sant Pere de Ribes és l'únic pessebre itinerant de Catalunya. Cada any es porta a terme en un indret del terme d'especial interès. Tot i això, manté la més pura essència del Nadal amb un espectacle treballat, amb presència d'actors de diverses edats i una organització pensada perquè els espectadors en puguin gaudir plenament. El canvi d'ubicació fa que els textos siguin cada any diferents tot i que mantenen, òbviament, tot el regust nadalenc que se n'espera. 28 anys d’experiència i un potent equip humà permeten assolir cada any nous reptes i millores.

Mas d'en Giralt. Els Xulius

T'ha interessat aquest contingut?

Subscriu-te al butlletí d'Eix Diari i rebràs la informació més destacada al teu correu electrònic

Mitjançant l'enviament del meu email confirmo que he llegit i accepto la política de privacitat.

Homenatge

Medalla de la ciutat a Pere Tàpias

Jordi Medina Alsina

Aquest dissabte 27 de maig a les 7 del vespre a l'Auditori Eduard Toldrà de Vilanova i la Geltrú farem l'entrega de la medalla de la ciutat a títol pòstum al gran conegut Pere Tàpias

ENQUESTA WEB

El Parlament ha iniciat el tràmit per portar a la Mesa del Congrés dels Diputats la despenalització de l'eutanàsia i l'ajuda al suïcidi.

Ets partidari de la despenalització de l'eutanàsia?


No