Nova temporada

Els Castellers de Vilafranca començaran els assajos el 20 de febrer

Els Verds han plantejat la temporada de forma similar a la de l'any passat

Redacció Vilafranca del Penedès 15-02-2017 10:00 Lectures 1085
Els Castellers de Vilafranca començaran els assajos el 20 de febrer. Castellers de Vilafranca

Els Castellers de Vilafranca començaran els assajos el 20 de febrer. Castellers de Vilafranca

Els Castellers de Vilafranca començaran els assajos el proper dilluns 20 de febrer. Tal i com ja van fer l'any passat, la dinàmica d'assaig serà diferent durant les primeres setmanes, però l'equip tècnic creu que són uns assajos claus per fer una bona temporada. Durant aquests primers assajos, tots els castellers formaran part de les diferents parts d'un castell. És a dir, tots els castellers podran experimentar les diferents sensacions que es viuen en un castell, amb proves de tot tipus per començar a preparar les estructures més importants.

Els Castellers de Vilafranca plantegen la temporada com l'anterior, amb pics d'intensitat puntuals al llarg de l'any. Aquest és un plantejament que va funcionar la temporada passada, així que ara hi tornen a apostar.

Coinicidint amb el Carnaval, els Castellers de Vilafranca no assajaran el divendres 24 de febrer. A partir de llavors, cada setmana assajaran tres cops per setmana: dilluns (20:00h), dimecres (20:30h) i divendres (21:30h).

T'ha interessat aquest contingut?

Subscriu-te al butlletí d'Eix Diari i rebràs la informació més destacada al teu correu electrònic

Mitjançant l'enviament del meu email confirmo que he llegit i accepto la política de privacitat.

Homenatge

Medalla de la ciutat a Pere Tàpias

Jordi Medina Alsina

Aquest dissabte 27 de maig a les 7 del vespre a l'Auditori Eduard Toldrà de Vilanova i la Geltrú farem l'entrega de la medalla de la ciutat a títol pòstum al gran conegut Pere Tàpias

ENQUESTA WEB

El Parlament ha iniciat el tràmit per portar a la Mesa del Congrés dels Diputats la despenalització de l'eutanàsia i l'ajuda al suïcidi.

Ets partidari de la despenalització de l'eutanàsia?


No