Religió

Neix el Grupo Joven de la Hermandad de las Penas del Vendrell

La principal intenció del grup és fer de suport de la Junta de Govern de la Hermandad i crear nous actes que donin més vida a la corporació la resta de l’any

Redacció El Vendrell 22-02-2017 10:52 Lectures 2328
Neix el Grupo Joven de la Hermandad de las Penas del Vendrell. EIX

Neix el Grupo Joven de la Hermandad de las Penas del Vendrell. EIX

El dimarts 31 de gener s’oficialitzava la creació del Grupo Joven de la Hermandad de Nuestro Padre Jesús de las Penas y Nuestra Señora del Consuelo del Vendrell. Una desena de joves han estat els que l’han impulsat, amb la principal intenció de ser un suport de la Junta de Govern i aprendre d’aquesta per tal de poder dirigir l’entitat en un futur no molt llunyà. La primera iniciativa d’aquest grup ha estat la recuperació del Boletín de Semana Santa que s’havia perdut ara feia uns anys i que sortirà a la llum el dissabte 18 de març, coincidint amb la III Gala Cofrade que es durà a terme a l’Esglèsia del Sant Salvador. Aquest butlletí contindrà informació de la Hermandad i dels seus membres, grups i seccions, a més de diferents cartells dels pròxims actes. Cal destacar que s’han recuperat també seccions que s’havien perdut juntament amb el butlletí i s’han creat altres de noves.

Durant l’època de Quaresma, el grup ajudarà en totes les feines de preparació de la processó del Diumenge de Rams i, un cop passada la Setmana Santa, seguiran treballant en la creació de nous actes i en la col·laboració en altres activitats i donar vida a la Hermandad la resta de l’any, més enllà de la primavera. A més, un dels aspectes que més es vol potenciar és el solidari, faceta que correspon a una germandat. Des del Grupo Joven volen fer una crida a qualsevol jove d’entre 14 i 30 anys que vulgui formar part d’aquest grup juvenil en un ambient confrare, solidari i festiu. Es poden posar en contacte amb la Hermandad mitjançant les xarxes socials oficials de l’entitat.

Castells

Temporada castellera: Tarragona no és el final

Sixte Moral

Al llarg d'aquesta temporada que ja estem acabant ja s'intuïa que la Vella de Valls havia assolit un moment dolç, extraordinari que ha coincidit amb una certa "crisi" dels verds vilafranquins que havien estat en els darrers anys els dominadors absoluts de les construccions castelleres

ENQUESTA WEB

Entitats ecologistes i animalistes demanen a les administracions públiques que es limiti l'ús de la pirotècnia per l'afectació a la salut de persones i animals per contaminació acústica i també per contaminació de l'aire.

Creus que s'hauria de limitar l'ús de la pirotècnia?


No