Setmana Santa 2017

El Vendrell prepara la celebració de la Setmana Santa, també com a atractiu turístic

Aquest Diumenge de Rams, la gran processó de l’Hermandad preveu la participació d’unes 300 persones i dues bandes de música

Redacció El Vendrell 05-04-2017 22:13 Lectures 2754

Aquest divendres comencen els actes de la Setmana Santa al Vendrell, entre els quals destaquen la benedicció de rams, la processó de l’Hermandad de Nuestro Padre Jesús de las Penas y Nuestra Señora del Consuelo i la processó del Silenci.

La gran benedicció de rams tindrà lloc el diumenge 9 d’abril (Diumenge de Rams), a les 12 h, a la plaça de Francesc Macià, i, tot seguit, es farà la Missa a l’església. El mateix diumenge, a les 16:30 h, des de l’església, s’iniciarà la processó de l’Hermandad amb la participació d’unes 300 persones i dues bandes de música, i que finalitzarà al mateix lloc al voltant de les 21:30 h. La processó del Silenci es farà el divendres 14 d’abril (Divendres Sant) i començarà a les 22 h. En acabar, a l’església, el Cor Orfeó Parroquial cantarà el Miserere. 

En la presentació dels actes, es va posar de relleu que, a part del vessant religiós, els actes de Setmana Santa també són un atractiu turístic, ja que moltes persones que ens visiten durant aquests dies aprofiten l’estada per veure aquestes manifestacions culturals del nostre municipi.

Eleccions municipals

Temps de voreres aixecades

Miquel Casellas

Uns pressupostos aprovats o amb pròrroga són més que suficients per començar a aixecar voreres i fer petites grans obres principalment al mig de la ciutat perquè la gent vegi que aquell equip de govern que ha de passar la revalida al cap de poc es preocupa per la gent administrada

ENQUESTA WEB

La pandèmia ens obliga a estar tancats a casa, que és la millor manera de frenar els contagis. Després de dues setmanes de confinament, ens agrada pensar en allò que farem quan això s'acabi.

Què és el primer que faràs quan s'aixequi el confinament?

Anar a veure la família
Quedar amb els amics
Sortir a fer esport
Anar a la perruqueria
Organitzar una festa
Passejar per la natura
Crec que em costarà tornar a la rutina
Altres