President Macià

Vilanova demanarà la Medalla al Treball per a la periodista Montserrat Lago

La coneguda locutora fa més de 40 anys que treballa i col·labora en diferents mitjans de comunicació

Redacció Vilanova i la Geltrú 25-04-2017 20:11 Lectures 4722
La periodista vilanovina Montserrat Lago. EIX

La periodista vilanovina Montserrat Lago. EIX

ENTREVISTA A FACEBOOK LIVE

L'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú ha iniciat els tràmits per demanar al departament de Treball de la Generalitat de Catalunya que li concedeixi la medalla al Treball president Macià a la locutora Montserrat Lago, autora del bloc d'EIX DIARI Mirant al voltant.

El regidor de Comunicació, Juan Luís Ruiz, creu que “Lago ha estat una de les locutores de ràdio de referència a la ciutat de Vilanova i la Geltrú en els últims 40 anys, ha treballat per fer arribar l'actualitat local a la ciutadania, a més de mantenir un vincle actiu i constant amb la vida cultural de la ciutat i de la comarca”.

Des del govern municipal es va fer arribar per escrit aquesta petició a la conselleria el mes passat, i també se li va exposar la petició a la consellera Dolors Bassa en la seva visita a la ciutat ara fa algunes setmanes. L'Ajuntament formalitzarà la petició en el moment que es publiqui la convocatòria dels reconeixements, prevista pel mes de maig. De moment es farà arribar una carta informativa a les entitats locals per si volen afegir-se a la petició de concessió de la medalla.

Montserrat Lago és una referència a Vilanova i la Geltrú i al Garraf perquè durant 33 anys ha estat la responsable d'espais informatius radiofònics en emissores amb programació a la comarca com la Cadena SER, Cadena Rato i Onda Cero. Col·lectius com l'Associació de Periodistes del Garraf o el Consell Comarcal del Garraf han reconegut ja el seu treball i la seva trajectòria professional. Actualment també col·labora a l'emissora municipal Canal Blau Ràdio.

Juan Luís Ruiz creu que “això suposaria un reconeixement a una llarga trajectòria professional al món de la comunicació local, un espai sovint poc reconegut però molt valorat per nosaltres per la cohesió social que aporta al territori”.

Castells

Temporada castellera: Tarragona no és el final

Sixte Moral

Al llarg d'aquesta temporada que ja estem acabant ja s'intuïa que la Vella de Valls havia assolit un moment dolç, extraordinari que ha coincidit amb una certa "crisi" dels verds vilafranquins que havien estat en els darrers anys els dominadors absoluts de les construccions castelleres

ENQUESTA WEB

Davant de l'augment del risc de rebrot i dels positius, el Govern admet que treballen en noves restriccions que podrien passar per un confinament de cap de setmana o un confinament domiciliari durant 15 dies

Creus que és necessari un nou confinament domiciliari per controlar la pandèmia?


No