Weekly Competition

El campus CinemadaMare suspèn la seva estada a Vilafranca del Penedès

L'Ajuntament ha anunciat que l'organització al·lega motius logístics d'última hora per anul·lar el rodatge

ACN Vilafranca del Penedès 19-06-2017 18:23 Lectures 1304

El campus cinematogràfic italià CinemadaMare ha suspès l'estada que tenia previst fer a Vilafranca del Penedès a mitjans de juliol. En un comunicat, l'Ajuntament ha anunciat que l'organització al•lega "motius logístics d'última hora" que li impedeixen traslladar-se al municipi, on s'havien de desplaçar un centenar de joves per gravar el seus primers curtmetratges. CinemadaMare és un campus cinematogràfic de deu setmanes de durada que es desenvolupa de forma itinerant per Itàlia durant l'estiu des de fa 15 anys. Aquest era el primer cop que l'organització havia programat una estada fora del territori italià, i havia escollit Vilafranca del Penedès com a plató.

CinemadaMare compta amb 90 alumnes estrangers i 10 catalans, d'edats compreses entre els 20 i 35 anys. A partir d'aquest dilluns, i durant les 10 setmanes que dura el curs, en grups de 10 persones han de produir setmanalment un curtmetratge que participa al concurs Weekly Competition. Un cop descartada la visita a Vilafranca, ara el campus es centrarà en recórrer diverses ciutats italianes.

T'ha interessat aquest contingut?

Subscriu-te al butlletí d'Eix Diari i rebràs la informació més destacada al teu correu electrònic

Mitjançant l'enviament del meu email confirmo que he llegit i accepto la política de privacitat.

Homenatge

Medalla de la ciutat a Pere Tàpias

Jordi Medina Alsina

Aquest dissabte 27 de maig a les 7 del vespre a l'Auditori Eduard Toldrà de Vilanova i la Geltrú farem l'entrega de la medalla de la ciutat a títol pòstum al gran conegut Pere Tàpias

ENQUESTA WEB

El Parlament ha iniciat el tràmit per portar a la Mesa del Congrés dels Diputats la despenalització de l'eutanàsia i l'ajuda al suïcidi.

Ets partidari de la despenalització de l'eutanàsia?


No