Música jove

Nous concerts de l'Aclústics després de la Festa Major de Vilanova

L'objectiu de la proposta és poder oferir als grups de joves músics un escenari privilegiat com és la platja, on poder posar en relleu la seva creativitat musical

Redacció Vilanova i la Geltrú 05-08-2017 22:55 Lectures 4251
Nous concerts de l'Aclústics després de la Festa Major de Vilanova. EIX

Nous concerts de l'Aclústics després de la Festa Major de Vilanova. EIX

Un cop finalitzada la programació de juliol, l'Aclústics fa una aturada amb motiu de la celebració de la Festa Major de Vilanova i la Geltrú. Els concerts es reprendran el dia 8 d'agost i s'aniran succeint els dimarts i dimecres fins al dia 23 d'agost (consulteu aquí la programació)

L'Aclústics és la proposta musical dels estius que organitza l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, el Consell Comarcal del Garraf i el Xiringuito l'Ú. Un cicle de concerts en petit format que se celebra al Xiringuito l'Ú de la platja de Ribes Roges de 8,30 a 11 de la nit.

L'objectiu de la proposta és poder oferir als grups de joves músics un escenari privilegiat com és la platja, on poder posar en relleu la seva creativitat musical, i alhora incentivar el consum de música en directe entre el jovent.

Els estils dels grups van des del pop i el rock, passant pel jazz, la fusió, cançó d'autor i cant a cappella.

T'ha interessat aquest contingut?

Subscriu-te al butlletí d'Eix Diari i rebràs la informació més destacada al teu correu electrònic

Mitjançant l'enviament del meu email confirmo que he llegit i accepto la política de privacitat.

Literatura

El motel del voyeur

Frederic Llopart

El protagonista sens dubte del llibre de Talese és Gerald Foos que durant molts anys va espiar les intimitats dels clients del seu motel

ENQUESTA WEB

El Parlament ha iniciat el tràmit per portar a la Mesa del Congrés dels Diputats la despenalització de l'eutanàsia i l'ajuda al suïcidi.

Ets partidari de la despenalització de l'eutanàsia?


No