Festa Major 2017

Per Fires, Sant Sadurní posa a la venda els productes més fil·loxeraires

Redacció Sant Sadurní d'Anoia 23-08-2017 20:41 Lectures 5169
Per Fires, Sant Sadurní posa a la venda els productes més fil·loxeraires. EIX

Per Fires, Sant Sadurní posa a la venda els productes més fil·loxeraires. EIX

Aquest dissabte torna a obrir la botiga de la Fil·loxera amb el nou marxandatge de la Festa. Entre les novetats destaquen les dues samarretes d'aquest any dissenyades per Alba Mas: la commemorativa del 25è aniversari de la Festa infantil (només en talles infantils i amb el logo de Maria Suazo)i, la samarreta d'adult d'aquest any.

A més d'aquestes novetats, també hi ha nous models de samarreta per a homes i dones, una jaqueta i una renovada samarreta de trekking. També s'hi podran trobar els productes ja habituals com la samarreta de màniga llarga i la gamma de marxandatge infantil.

La botiga estarà oberta:
● dissabte 26 d'agost al matí
● divendres 1 de setembre a la tarda
● dissabte 2 de setembre al matí i a la tarda
● dimecres 6 de setembre a la tarda
● dijous 7 de setembre al matí i a la tarda
● divendres 8 de setembre al matí i a la tarda

L'horari de botiga pels matins és de dos quarts d'onze a dos quarts de dues del migdia i, per les tardes, de dos quarts de sis a vuit del vespre. Tots els dies a la plaça de l'Ajuntament.
 

"Fer l'indiano" o com fer una recreació històrica acrítica i comercial

Fran Moreno i Irene Estevez

Seria molt interessant, de cara a edicions futures, que unes jornades com aquestes incorporessin un bon cicle de conferències, però entre mojitos, vermuts i música cubana creiem que s'ha perdut aquesta gran oportunitat en aquesta edició

ENQUESTA WEB

Per continuar reduint la taxa de tabaquisme a Catalunya, que el 2017 va arribar al mínim històric del 24%, Salut Pública busca noves accions que es puguin realitzar tant en la via pública com en l'àmbit privat

Et sembla bé que es vulgui prohibir fumar dins del cotxe?


No