Festa Major 2017

Per Fires, Sant Sadurní posa a la venda els productes més fil·loxeraires

Redacció Sant Sadurní d'Anoia 23-08-2017 20:41 Lectures 4803
Per Fires, Sant Sadurní posa a la venda els productes més fil·loxeraires. EIX

Per Fires, Sant Sadurní posa a la venda els productes més fil·loxeraires. EIX

Aquest dissabte torna a obrir la botiga de la Fil·loxera amb el nou marxandatge de la Festa. Entre les novetats destaquen les dues samarretes d'aquest any dissenyades per Alba Mas: la commemorativa del 25è aniversari de la Festa infantil (només en talles infantils i amb el logo de Maria Suazo)i, la samarreta d'adult d'aquest any.

A més d'aquestes novetats, també hi ha nous models de samarreta per a homes i dones, una jaqueta i una renovada samarreta de trekking. També s'hi podran trobar els productes ja habituals com la samarreta de màniga llarga i la gamma de marxandatge infantil.

La botiga estarà oberta:
● dissabte 26 d'agost al matí
● divendres 1 de setembre a la tarda
● dissabte 2 de setembre al matí i a la tarda
● dimecres 6 de setembre a la tarda
● dijous 7 de setembre al matí i a la tarda
● divendres 8 de setembre al matí i a la tarda

L'horari de botiga pels matins és de dos quarts d'onze a dos quarts de dues del migdia i, per les tardes, de dos quarts de sis a vuit del vespre. Tots els dies a la plaça de l'Ajuntament.
 

"Fer l'indiano" o com fer una recreació històrica acrítica i comercial

Fran Moreno i Irene Estevez

Seria molt interessant, de cara a edicions futures, que unes jornades com aquestes incorporessin un bon cicle de conferències, però entre mojitos, vermuts i música cubana creiem que s'ha perdut aquesta gran oportunitat en aquesta edició

ENQUESTA WEB

Les obres més importants realitzades per la Demarcació de Costes de l'estat han convertit l'esplanada on hi aparcaven els vehicles en un sistema dunar que evitarà l'erosió natural i que ha permès convertir aquesta platja semiurbana en una platja natural.

Com valores la naturalització de la platja del Far de Vilanova?

Molt bé
Malament
M'és indiferent