Equipaments

La Biblioteca Roig i Raventós canvia d’horari per preparar la reobertura de la Santiago Rusiñol

L’equipament cultural obrirà portes dimarts, dimecres, dijous i dissabtes, de 10h a 14h, i també de dilluns a divendres, de 15.30h a 20.00 hores

Redacció Sitges 11-09-2017 8:50 Lectures 1638
Biblioteca Roig i Raventós. Ajuntament de Sitges

Biblioteca Roig i Raventós. Ajuntament de Sitges

La Biblioteca Roig i Raventós modificarà l'horari des del dia 12 de setembre. Aquest servei obrirà al matí els dimarts, dimecres, dijous i dissabtes, de 10h a 14h, i també a la tarda de dilluns a divendres, de 15.30 h a 20.00 h. Aquest canvi és temporal i ve motivat perquè part de l'equip de les biblioteques de Sitges treballarà per a la preparació de la reobertura de la Biblioteca Santiago Rusiñol.

Els clubs de lectura de les biblioteques de Sitges també arrencaran el nou curs al mes d’octubre i es faran al Centre Cultural Miramar, tret de l’anomenat Racó de la Calma, que es farà a la Biblioteca Roig i Raventós. Les dates d’inscripció seran del 12 al 16 de setembre presencialment en l’horari d’obertura de la Biblioteca Roig i Raventos o bé per correu electrònic a b.sitges.jrr@diba.cat, indicant nom i cognoms, número de carnet de la biblioteca, telèfon de contacte i club en el qual es vol participar. Les places són limitades i l’admissió es farà per ordre d’inscripció.  Els clubs de lectura tenen un cost de 15 euros, en el cas del clubs mensuals, i de 5 euros, en el del club trimestral. Actualment, hi ha els clubs de lectura: Llegir i créixer, Book Club, Literatura Universal,  Literatura Francesa, Àgora i Racó de la Calma.

Literatura

El motel del voyeur

Frederic Llopart

El protagonista sens dubte del llibre de Talese és Gerald Foos que durant molts anys va espiar les intimitats dels clients del seu motel

ENQUESTA WEB

Les obres més importants realitzades per la Demarcació de Costes de l'estat han convertit l'esplanada on hi aparcaven els vehicles en un sistema dunar que evitarà l'erosió natural i que ha permès convertir aquesta platja semiurbana en una platja natural.

Com valores la naturalització de la platja del Far de Vilanova?

Molt bé
Malament
M'és indiferent