Road Show

El locutor Richard Freedman serà a Vilafranca emetent en directe per a més de 100 països

Un Road Show organitzat per Helen Doron English School Casal, que tindrà lloc a la Sala Zazie i que és obert a adolescents del Penedès que els agradi la música i l’anglès

Redacció Vilafranca del Penedès 11-10-2017 11:58 Lectures 2124
El locutor Richard Freedman serà a Vilafranca emetent en directe per a més de 100 països. EIX

El locutor Richard Freedman serà a Vilafranca emetent en directe per a més de 100 països. EIX

El proper dimecres 18 d’octubre, entre les 5 i les 7 de la tarda, la Sala Zazie del Casal es convertirà amb un estudi radiofònic per a joves estudiants d’anglès de la comarca i de tot el món. Els joves que hi assisteixin no només podran veure en directe l’emissió del conductor dels espais de l’emissora  radiofònica per internet, sinó que també podran cantar i ballar mentre sona la música, podran dur instruments musicals i tocar en directe, o preparar preguntes per entrevistar a Freedman durant el show.

Richard Freedman dirigeix i presenta els programes de Helen Doron Radio. Una emissora de ràdio per internet especialitzada en ensenyar l’anglès com segon idioma o idioma estranger, que compta amb estudiants adolescents de més de 100 països. Als espais radiofònics de l’emissora, els joves hi troben programes variats i interessants per aprendre anglès a través de la música, històries especials, concursos desafiants, entrevistes amb convidats famosos o receptes de cuina divertides.

Literatura

El motel del voyeur

Frederic Llopart

El protagonista sens dubte del llibre de Talese és Gerald Foos que durant molts anys va espiar les intimitats dels clients del seu motel

ENQUESTA WEB

Les obres més importants realitzades per la Demarcació de Costes de l'estat han convertit l'esplanada on hi aparcaven els vehicles en un sistema dunar que evitarà l'erosió natural i que ha permès convertir aquesta platja semiurbana en una platja natural.

Com valores la naturalització de la platja del Far de Vilanova?

Molt bé
Malament
M'és indiferent