Road Show

El locutor Richard Freedman serà a Vilafranca emetent en directe per a més de 100 països

Un Road Show organitzat per Helen Doron English School Casal, que tindrà lloc a la Sala Zazie i que és obert a adolescents del Penedès que els agradi la música i l’anglès

Redacció Vilafranca del Penedès 11-10-2017 11:58 Lectures 1781
El locutor Richard Freedman serà a Vilafranca emetent en directe per a més de 100 països. EIX

El locutor Richard Freedman serà a Vilafranca emetent en directe per a més de 100 països. EIX

El proper dimecres 18 d’octubre, entre les 5 i les 7 de la tarda, la Sala Zazie del Casal es convertirà amb un estudi radiofònic per a joves estudiants d’anglès de la comarca i de tot el món. Els joves que hi assisteixin no només podran veure en directe l’emissió del conductor dels espais de l’emissora  radiofònica per internet, sinó que també podran cantar i ballar mentre sona la música, podran dur instruments musicals i tocar en directe, o preparar preguntes per entrevistar a Freedman durant el show.

Richard Freedman dirigeix i presenta els programes de Helen Doron Radio. Una emissora de ràdio per internet especialitzada en ensenyar l’anglès com segon idioma o idioma estranger, que compta amb estudiants adolescents de més de 100 països. Als espais radiofònics de l’emissora, els joves hi troben programes variats i interessants per aprendre anglès a través de la música, històries especials, concursos desafiants, entrevistes amb convidats famosos o receptes de cuina divertides.

T'ha interessat aquest contingut?

Subscriu-te al butlletí d'Eix Diari i rebràs la informació més destacada al teu correu electrònic

Mitjançant l'enviament del meu email confirmo que he llegit i accepto la política de privacitat.

Homenatge

Medalla de la ciutat a Pere Tàpias

Jordi Medina Alsina

Aquest dissabte 27 de maig a les 7 del vespre a l'Auditori Eduard Toldrà de Vilanova i la Geltrú farem l'entrega de la medalla de la ciutat a títol pòstum al gran conegut Pere Tàpias

ENQUESTA WEB

El Parlament ha iniciat el tràmit per portar a la Mesa del Congrés dels Diputats la despenalització de l'eutanàsia i l'ajuda al suïcidi.

Ets partidari de la despenalització de l'eutanàsia?


No