Nadal 2017

Un llibret amb el lema “Temps de Nadal a Vilafranca” recull més de 50 activitats a la ciutat

Aquest divendres 1 de desembre es posa en marxa la campanya de Nadal a Vilafranca, amb l’encesa de la il.luminació nadalenca, la inauguració de la pista de gel i de la Fira de Santa Llúcia

Redacció Vilafranca del Penedès 29-11-2017 17:31 Lectures 943
Un llibret amb el lema “Temps de Nadal a Vilafranca” recull més de 50 activitats a la ciutat. Ajuntament de Vilafranca

Un llibret amb el lema “Temps de Nadal a Vilafranca” recull més de 50 activitats a la ciutat. Ajuntament de Vilafranca

Aquest divendres 1 de desembre es posa en marxa la campanya de Nadal a Vilafranca, amb l’encesa de la il.luminació nadalenca, la inauguració de la pista de gel i de la Fira de Santa Llúcia. Aquests seran els trets de sortida dels més de 50 actes que es recullen en el llibret que amb el lema “Temps de Nadal a Vilafranca” ha presentat aquest dimecres l’Ajuntament de Vilafranca. L’alcalde Pere Regull i el tinent d’alcalde de l’Àrea de Desenvolupament Econòmic i Projecció Exterior, Joan Manel Montfort, han destacat el gran volum d’activitat que s’organitza a Vilafranca durant tot el mes de desembre i fins al 5 de gener, fins a la Cavalcada de Reis.

Montfort ha destacat que les activitats estan adreçades a tot tipus de públics, des de fires i mercats, esports, tallers, teatre, concerts,  activitats infantils i familiars, activitats organitzades per associacions de comerciants,  la recollida de cartes del patge Raimon, la cavalcada de Reis, etc. El tinent d’alcalde també ha posat èmfasi en l’ampliació del nombre de carrers il.luminats, en la decoració nadalenca d’un arbre de Nadal davant de cada comerç adherit, en la pista de gel per la qual l’any passat hi van passar més de 14.000 persones i en l’increment de parades a la Fira de Santa Llúcia fins arribar a les 19, que enguany disposaran d’estands de fusta per uniformitzar la imatge de la fira.

Pel que fa al videomapping a la façana de la Casa de la Vila que l’any passat es va posar en marxa de forma novedosa, el regidor Montfort ha explicat que enguany arribarà fins als 10 dies de projecció entre el 23 de desembre i el 4 de gener, cada dia amb 2 projeccions a les 18,30 i les 19,30h.

Per la seva banda, Pere Regull ha subratllat que Vilafranca exerceix en aquestes festes de “capital comercial i comarcal i és pionera en moltes iniciatives que després han estat imitades en altres ciutats com és el cas de la pista de gel o el videomapping”. Regull ha acabat fent una crida a gaudir d’aquestes festes i de les múltiples activitats que es fan a Vilafranca, “sense oblidar el to reivindicatiu, malgrat les traves que ens van posant pel camí”.

El llibret “Temps de Nadal a Vilafranca” es repartirà a tots els centres educatius i llars d’infants, i es podrà trobar als diferents espais municipals (Ajuntament, Oficina de Turisme, etc) i altres establiments. 

Castells

Temporada castellera: Tarragona no és el final

Sixte Moral

Al llarg d'aquesta temporada que ja estem acabant ja s'intuïa que la Vella de Valls havia assolit un moment dolç, extraordinari que ha coincidit amb una certa "crisi" dels verds vilafranquins que havien estat en els darrers anys els dominadors absoluts de les construccions castelleres

ENQUESTA WEB

Davant de l'augment del risc de rebrot i dels positius, el Govern admet que treballen en noves restriccions que podrien passar per un confinament de cap de setmana o un confinament domiciliari durant 15 dies

Creus que és necessari un nou confinament domiciliari per controlar la pandèmia?


No