Carnaval 2018

Aquestes són les colles guanyadores dels Carnestoltes Digitals 2018

L'entrega dels premis serà el proper dissabte 7 d'abril a les 12 del migdia al Castell de Cubelles

Redacció Vilanova i la Geltrú 21-03-2018 19:38 Lectures 2874
Aquestes són les colles guanyadores dels Carnestoltes Digitals 2018. EIX

Aquestes són les colles guanyadores dels Carnestoltes Digitals 2018. EIX

Més de 50.000 vots han decidit aquest any quines han estat les millors disfresses del Carnaval del Penedès. EIX CARNAVAL lliurarà el proper dissabte 7 d'abril els Carnestoltes Digitals a les colles millor valorades del territori, les que han aconseguit un major suport popular a les xarxes socials. El Castell de Cubelles serà l'escenari aquest any de l'entrega dels premis dels 10 municipis que han participat aquest any en el projecte EIX CARNAVAL, aquest joc interactiu per posar en valor les rues del territori i mobiltizar les xarxes amb les millors fotos del carnaval.

En total han estat més de 5.100 persones les que han participat en les votacions i han decidit les colles guanyadores. La colla La carnavalera Can Cuçó ha guanyat el concurs a Cubelles, que ha comptat amb el suport de l'Ajuntament i l'empresa Iris Art. El premi de Calafell, patrocinat per l'Ajuntament i Sorea, ha estat per a la colla EIBICI de l'Arboç. La colla de les Cases Noves s'han imposat al concurs de Sitges, que ha comptat amb la col·laboració de l'Ajuntament de Sitges i Superpollo. La millor disfressa del carnaval de Cunit ha estat la proposada per la colla Las Vecinitas, un premi que ha comptat amb el patrocini de l'Ajuntament de Cunit i Magatzems Chacón. Pel que fa al concurs de la rua del Vendrell, patrocinat pel seu Ajuntament i per Intersport Olaria, la colla guanyadora ha estat el Carnaval d'Albinyana. Al premi de Vilanova i la Geltrú, que ha comptat amb el suport de l'Ajuntament i RedBar, novament La Carnavalera s'ha fet amb el premi a la millor disfressa de l'Arrivo. A Santa Margarida i els Monjos, el premi a la millor colla de la rua ha estat per a la colla de l'associació de veïns de Sant Julià de Vilafranca. El premi ha comptat amb el suport de l'Ajuntament dels Monjos i l'entitat Comerç del Foix.  El premi de Sant Pere de Ribes, patrocinat per l'Ajuntament i l'empresa Tressat, ha tingut un any més dues categories per a les Roquetes i per a Ribes: la colla guanyadora a les Roquetes han estat los Flamenquitos i a Ribes, les Iaies per la Llibertat. Per tancar el llistat de millors colles del carnaval del Penedès, el premi de Canyelles, patrocinat per l'Ajuntament del municipi i l'entitat Menja't Vilanova, ha estat per a la colla Ke Fem.

Els 11 Carnestoltes Digitals es lliuraran el proper dissabte 7 d'abril a les 12 del migdia en un acte que reunirà les colles guanyadores al Castell de Cubelles. El mateix dia també es lliuraran el segon premi Eix Carnaval a la millor iniciativa del Carnaval 2018 i el del concurs d'Instagram.

"Fer l'indiano" o com fer una recreació històrica acrítica i comercial

Fran Moreno i Irene Estevez

Seria molt interessant, de cara a edicions futures, que unes jornades com aquestes incorporessin un bon cicle de conferències, però entre mojitos, vermuts i música cubana creiem que s'ha perdut aquesta gran oportunitat en aquesta edició

ENQUESTA WEB

Per continuar reduint la taxa de tabaquisme a Catalunya, que el 2017 va arribar al mínim històric del 24%, Salut Pública busca noves accions que es puguin realitzar tant en la via pública com en l'àmbit privat

Et sembla bé que es vulgui prohibir fumar dins del cotxe?


No