Carnaval 2018

Aquestes són les colles guanyadores dels Carnestoltes Digitals 2018

L'entrega dels premis serà el proper dissabte 7 d'abril a les 12 del migdia al Castell de Cubelles

Redacció Vilanova i la Geltrú 21-03-2018 19:38 Lectures 3917
Aquestes són les colles guanyadores dels Carnestoltes Digitals 2018. EIX

Aquestes són les colles guanyadores dels Carnestoltes Digitals 2018. EIX

Més de 50.000 vots han decidit aquest any quines han estat les millors disfresses del Carnaval del Penedès. EIX CARNAVAL lliurarà el proper dissabte 7 d'abril els Carnestoltes Digitals a les colles millor valorades del territori, les que han aconseguit un major suport popular a les xarxes socials. El Castell de Cubelles serà l'escenari aquest any de l'entrega dels premis dels 10 municipis que han participat aquest any en el projecte EIX CARNAVAL, aquest joc interactiu per posar en valor les rues del territori i mobiltizar les xarxes amb les millors fotos del carnaval.

En total han estat més de 5.100 persones les que han participat en les votacions i han decidit les colles guanyadores. La colla La carnavalera Can Cuçó ha guanyat el concurs a Cubelles, que ha comptat amb el suport de l'Ajuntament i l'empresa Iris Art. El premi de Calafell, patrocinat per l'Ajuntament i Sorea, ha estat per a la colla EIBICI de l'Arboç. La colla de les Cases Noves s'han imposat al concurs de Sitges, que ha comptat amb la col·laboració de l'Ajuntament de Sitges i Superpollo. La millor disfressa del carnaval de Cunit ha estat la proposada per la colla Las Vecinitas, un premi que ha comptat amb el patrocini de l'Ajuntament de Cunit i Magatzems Chacón. Pel que fa al concurs de la rua del Vendrell, patrocinat pel seu Ajuntament i per Intersport Olaria, la colla guanyadora ha estat el Carnaval d'Albinyana. Al premi de Vilanova i la Geltrú, que ha comptat amb el suport de l'Ajuntament i RedBar, novament La Carnavalera s'ha fet amb el premi a la millor disfressa de l'Arrivo. A Santa Margarida i els Monjos, el premi a la millor colla de la rua ha estat per a la colla de l'associació de veïns de Sant Julià de Vilafranca. El premi ha comptat amb el suport de l'Ajuntament dels Monjos i l'entitat Comerç del Foix.  El premi de Sant Pere de Ribes, patrocinat per l'Ajuntament i l'empresa Tressat, ha tingut un any més dues categories per a les Roquetes i per a Ribes: la colla guanyadora a les Roquetes han estat los Flamenquitos i a Ribes, les Iaies per la Llibertat. Per tancar el llistat de millors colles del carnaval del Penedès, el premi de Canyelles, patrocinat per l'Ajuntament del municipi i l'entitat Menja't Vilanova, ha estat per a la colla Ke Fem.

Els 11 Carnestoltes Digitals es lliuraran el proper dissabte 7 d'abril a les 12 del migdia en un acte que reunirà les colles guanyadores al Castell de Cubelles. El mateix dia també es lliuraran el segon premi Eix Carnaval a la millor iniciativa del Carnaval 2018 i el del concurs d'Instagram.

Castells

Temporada castellera: Tarragona no és el final

Sixte Moral

Al llarg d'aquesta temporada que ja estem acabant ja s'intuïa que la Vella de Valls havia assolit un moment dolç, extraordinari que ha coincidit amb una certa "crisi" dels verds vilafranquins que havien estat en els darrers anys els dominadors absoluts de les construccions castelleres

ENQUESTA WEB

La comarca del Garraf està registrant en els darrers dies un repunt dels casos de coronavirus entre la població i la Generalitat ha suspès els ingressos, les visites i les sortides de les residències de gent gran de Sitges

Creus que la població s'ha relaxat i no compleix amb les mesures de prevenció de contagis?


No