EIX CARNAVAL

El Castell de Cubelles acull l'entrega de premis a les millors colles del carnaval 2018 (VÍDEO)

EIX CARNAVAL promociona la marca del Carnaval del Penedès com la festa que millor posa en evidència la riquesa i diversitat

El Castell de Cubelles acull l'entrega de premis a les millors colles del carnaval 2018. Arnau Salvó

El Castell de Cubelles acull l'entrega de premis a les millors colles del carnaval 2018. Arnau Salvó

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

GALERIA D'IMATGES

El Castell de Cubelles ha acollit aquest dissabte al migdia l'entrega dels Carnestoltes Digitals, un acte que posa el punt i final al projecte EIX CARNAVAL 2018, una iniciativa impulsada des d'Eix Diari amb el suport d'empreses i ajuntaments del territori per promocionar i posar en valor la festa més participativa i multitudinària del Penedes.
El Carnaval és la festa que millor vertebra aquesta vegueria i la que millor posa en evidència la riquesa i diversitat del Penedès, on tenim carnavals tan diferents i complementaris que ens fan un territori únic. I sota aquesta marca del Carnaval del Penedès s'han lliurat un any més els premis Carnestoltes Digitals, però també el premi del concurs fotogràfic d'Instagram i la segona edició del Premi Especial d'Eix Diari a la Millor iniciativa relacionada amb el Carnaval, que enguany reconeix la campanya contra el sexisme en les festes que ha impulsat el Consell Comarcal del Garraf.

El concurs de Canyelles l'ha guanayt la colla Ke Fem, que ha rebut el premi de mans de l’alcadessa del municipi, Rosa Huguet, i la regidora de Cultura, Carme Massana. El premi de Calafell ha estat per a la colla EIBICI de l'Arboç, que ha recollit el premi de mans d'Esther Pérez, regidora de Cultura de Cubelles. El concurs de Cubelles ha estat per a la colla La carnavalera Can Cuçó, que ha recollit el premi de mans  de l'alcadessa del municipi, Rosa Fonoll. El premi de Cunit ha estat per a la colla Las Vecinitas, que han recollit el premi de mans de l'alcaldessa de Cunit, Montserrat Carreras. El concurs del Vendrell l'ha guanyat la colla del Carnaval d'Albinyana, que ha recollit el premi de mans del regidor de Cubelles José Manuel Écija.  Pel que fa al concurs de Santa Margarida i els Monjos enguany l'ha guanyat l'Associació de veïns de Sant Julià de Vilafranca, que ha recollit el premi de mans de la regidora de Cultura de Santa Margarida i els Monjos Ester Marmeneu. Els guanyadors dels dos concursos de Sant Pere de Ribes han estat les colles Los Flamenquitos de les Roquetes i les Iaies per la Llibertat de Ribes.  La colla de les Cases Noves ha guanyat el concurs de Sitges i ha recollit el premi de mans del regidor de l'Ajuntament de Sitges Jordi Mas. La regidora Glòria Garcia ha lliurat el premi del concurs de Vilanova i la Geltrú a La Carnavalera.

En el transcurs de l'acte, s'ha lliurat també el premi del concurs fotogràfic d'Instagram a Jordi Requena Roso, i el segon premi d’Eix Carnaval a la millor iniciativa del Carnaval 2018 al Consell Comarcal del Garraf per la campanya contra el sexisme a les festes.

L'acte s'ha tancat amb unes paraules de l'alcaldessa de Cubelles, Rosa Fonoll, que ha valorat la iniciativa d'EIX DIARI en la promoció dels carnavals del territori; i amb la tradicional foto de família a les portes del Castell de Cubelles.

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors per defensar un periodisme més independent, lliure i plural.

Subscriu-te ara!


Articles d'opinió


Últims llibres recomanats

SUBSCRIU-TE

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 1€ setmanal sense permanència. El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.

Subscriu-te ara! Al periodisme local